Video: Kalkun au vin
Kalkun au vinKøkken:
Ingredienser:
Fransk
17
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Kalkunbryst
-
125 gram Kalkunbacon
-
2.3 spsk Olie
-
500 gram Champignon i tynde skiver
-
2.3 stk Gulerod i skiver
-
200 gram Persillerod
-
1 stk Finthakket løg
-
1 bæger Perleløg
-
2.3 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Laurbærblad
-
2 stk Timiankviste
-
4 deciliter Rødvin
-
1 stk Hønsebouillonterning
-
1.2 spsk Maizena
-
0 Frisk persille
-
0 Salt
-
0 Peber
Skær kalkunkødet i store tern og bacon i strimler. steg baconstrimlerne i en gryde og tilsæt fintsnittet løg.
Læg kalkunkødet i gryden når løgene er let brunede.
Brun kødet og kryd med salt op peber.
Tilsæt champignon i skiver.
Svits persillerod i tern, gulerødder i grove skiver, hakket hvidløg og let glaserede perleløg og hæld det i gryden.
Hæld vinen ved og lad retten simre i ca. 15 min. ved svag varme, spæd evt. med hønsebouillon og jævn saucen.
Smag til med salt og peber.
Drys med friskhakket persille
Tilbehør: kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sushiris
Sushiris opskriftSkyl risene et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den der...
Rugbrødslagkage
RugbrødslagkageRiv rugbrødet fint, og hak chokoladen groft. Del æggene i hvider og bl...
Marcipankugler
Sådan laver du marcipankuglerChokoladen smeltes over vandbad tilsættes mælk, smør og æggeb...