Vinter Fødselsdag Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 961 calories 69.9525 carb 31.6175 fat 19.6 fiber 43.3075 protein 4.9205 fat 5.11 sugar

Video: Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 31/07-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkun wok med grøntsager

Stærk mad
Proteinrig mad
Fjerkræ

Skær fennikel, gulerødder, peberfrugt, champignon, forårsløg og chili i strimler. Skær ka...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1369
Opskrift

Kanelsnegle

Vegetar

Sådan laver du KanelsnegleLun mælken og rør gæren i. Smuldr smørret i melet. Tilsæt gær...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1247
Opskrift

Pasta penna alla carbonara

Kødretter

Skær baconen i terninger. Varm olien op på en pande og steg baconternene sprøde. Pisk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1331

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag