Vinter Fødselsdag Efterår Jul Hovedret
Nutrition facts: 961 calories 69.9525 carb 31.6175 fat 19.6 fiber 43.3075 protein 4.9205 fat 5.11 sugar

Video: Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Hovedret

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 31/07-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chokoladedyppede kirsebær

Vegetar

Vask kirsebærrene (du skal ikke tage stilkene af). Smelt chokoladen i et vandbad (i en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 717
Opskrift

Cidermarineret flanksteak

Fedtfattig mad
Kødretter

Kom kødet i en frysepose sammen med en marinade rørt af cider, soja, tomatpuré og krydderi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 555
Opskrift

Broccolisalat med quinoa og hørfrø

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad
Fjerkræ

Sådan laver du broccolisalat Fjern stokken fra broccolien og skær hovederne i mundrette b...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2503

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag