Vinter Fødselsdag Efterår Jul Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 242 calories 69.9525 carb 31.6175 fat 19.6 fiber 43.3075 protein 4.9205 fat 5.11 sugar

Video: Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin

Kalkun au vin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

17


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 31/07-2010

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kylling i karry

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Kylling i karrySmelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at brune det. Ti...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4572
Opskrift

Masalakylling med grønsager

Fjerkræ

Kyllingefileterne gnides med Masala og steges i fedtstoffet ca. 4 min. på hver side. filet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3688
Opskrift

Grøntsagstærte

Vegetar
Vegansk Mad

Hak alle grøntsagerne til fyldet i passende størrelser. Kom dem i en stor gryde. Tilsæt øn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2374

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag