Video: Stegt dyreryg
Stegt dyrerygKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
14
Tilberedningstid
2 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
700 gram Hjortefilet
-
200 gram Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Østershat
-
50 gram Smør
-
1 bdt Frisk salvie
-
3 deciliter Portvin
-
15 stk Enebær
-
1 deciliter Sherryvineddike
-
3 deciliter Vand
-
1 tsk Havsalt
-
1 knsp Peber
-
500 gram Kartofler med skræl
-
4 kvist Frisk salvie
Brun hjortefileter på en varm pande. Læg dem i et ovnfast fad. Grofthakket løg og hvidløg lægges sammen med kødet. Sautér svampe med smør på den samme pande som kødet. Læg dem sammen med kødet i det ovnfaste fad. Kom et par kviste salvie, portvin, enebær, eddike og lidt vand i fadet sammen med kød krydret med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20 min. ved 180°C. Vask kartoflerne og skær dem i både. Sæt dem i ovnen i 25 min. på 200°C. Skær kødet for og anret med tilbehøret. Pynt med Legro® salvie.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret kalvelever
Sådan laver du marineret kalvelever Skær leveren i ca. 1 cm tykke skiver og rens dem for h...
Banan vafler
Bananvafler Skræl bananerne og mos dem grundigt i en skål - brug gerne en gaffel. Tilsæt e...
Ananas tærtetatin med fem krydderier
Forvarm ovnen på 200°C. Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt samm...