Video: Østrigsk kirsebærdrøm
Østrigsk kirsebærdrømKøkken:
Ingredienser:
Østrigsk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
150 gram Kirsebær
-
3 stk Æg
-
100 gram Sukker
-
1 tsk Revet citronskal
-
2 spsk Likør
-
1 tsk Vanillesukker
-
75 gram Hvedemel
Æggehviderne piskes stive, og æggeblommerne piskes til en tyk creme med sukkeret.
Citronskal, brandylikør, vaniljesukker og mel røres forsigtigt i ,evt. med dejskraber, og de stiftpiskede hvider vendes i.
Dejen fyldes i formen og bærrene(udstenede) spredes over dejen.
Det hele bages ved ca. 170 grader i ca. 45 min. til kagen er gyldenbrun og gennembagt.
Stænkes med kirsebærlikør og serveres afkølet, evt. med flødeskum eller vaniljecreme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oreganodip med grøntsager
Placér en si over en lille skål. Fór sien indvendigt med køkkenrulle og hæld yoghurten i....
Endivie med røget ørred og flødeost med urter
Bland de fire første ingredienser i en lille skål. Krydr med friskmalet sort peber.Del end...
Rødspættefilet i safransauce
Dryp rødspættefileterne med halvdelen af citronsaften, salt dem let og drys peber over. Pi...