Video: Østrigsk kirsebærdrøm
Østrigsk kirsebærdrømKøkken:
Ingredienser:
Østrigsk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
150 gram Kirsebær
-
3 stk Æg
-
100 gram Sukker
-
1 tsk Revet citronskal
-
2 spsk Likør
-
1 tsk Vanillesukker
-
75 gram Hvedemel
Æggehviderne piskes stive, og æggeblommerne piskes til en tyk creme med sukkeret.
Citronskal, brandylikør, vaniljesukker og mel røres forsigtigt i ,evt. med dejskraber, og de stiftpiskede hvider vendes i.
Dejen fyldes i formen og bærrene(udstenede) spredes over dejen.
Det hele bages ved ca. 170 grader i ca. 45 min. til kagen er gyldenbrun og gennembagt.
Stænkes med kirsebærlikør og serveres afkølet, evt. med flødeskum eller vaniljecreme.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatisk kyllingesalat med kokoscreme
Skær kyllingen i meget tynde strimler. Marinade: Rør limesaft, sojasauce, chilisauce og...
Tranebærsaft
TranebærsaftVand og tranbær hældes i en gryde.Det koges op, og skal småkoge indtil tranebæ...
Græske kartofler med citrondressing
Sådan laver du græske kartofler med citrondressingForvarm ovnen til 210°C. Dressing: Blan...