Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagekartofler med fyld

Stærk mad
Kødretter

Kog kartoflerne ca. 10 min. og sæt dem i ovnen i 60 min på 180°C. Pil og hak løgene fin...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkun osso bucco

Fjerkræ

Sådan laver du Osso Bucco med Kalkun Gnid kalkunlårene med timian, salt og peber. Læg de k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Amerikansk Æblekage med flødeskum 6 pers

Vegetar

Skræl æblerne, skær dem i både og lig dem i et ildfast fad, drys dem evt. med lidt kanel....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag