Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kinesisk grøntsagssuppe med æg

Vegetar

Alle grøntsagerne skrælles, vaskes og skylles. Snittes med skrå snit i tynde stykker. I...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Abbacchio al forno con patate

Kødretter

Stik huller i lammets øverste del, fyld med hvidløg (5 fed) og krydderier. Hæld olivenolie...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Svinemørbrad fyldt med tomatchutney og svøbt med bacon

Kødretter

Fyld (chutney): Tomaterne skæres i små både og kommes i en gryde sammen med farin og eddik...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag