Sådan laver du koldhævet filonebrød:En portion til 4 personer giver 2 brød. Rør gæren ud i stuetempereret vand. Tilsæt mel (hvede- og durum) og salt. Læg d

Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Laks i citron- og dildsauce

Fiskeretter

Placér laksefileterne i et ovnfast fad. Gnid fileterne med citronsaft, og krydr dem med di...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Rødkål med kanel og anis

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Ovnen tændes på 160°C. Rengør og snit rødkål og skalotteløg fint. Bland alle ingredi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pasta med oksekød i grønne krydderier

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Kom olien på en pande med høj kant. Svits hakket løg og hvidløg til de er blanke - kom...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag