Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blomkålsgryde med pølser

Fedtfattig mad
Kødretter

Kartofler, gulerødder og selleri skrælles.Kartofler, gulerødder, selleri og blomkålen skær...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Omelet med hakket grønt

Vegetar

Bland æg, vand, salt, peber og de friske hakkede krydderurter i en skål, pisk/rør ingredie...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst m. cremet urtesauce

Fjerkræ

Brun andebrysterne med skindsiden nedad i 5 min, eller til det har afgivet noget af fedtet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag