Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Æblekage med kanel

Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i mindre stykker f.eks. tynde både eller i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Amo Fødselsdagsboller 20 stk

Vegetar
Proteinrig mad

1. Lun mælken til den er håndvarm (37 gader), og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingred...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Jordbær med vincreme

Vegetar

Del jordbærrene på langs og drys dem med sukker. Lad jordbærrene trække i mindst ½ time....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag