Koldhævet filonebrød

Koldhævet filonebrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Italiensk

Bagværk

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

9 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Filonebrød i fryser ?

Spørgsmål:

Er det muligt at fryse det og så opvarme og få sprød skorpe ?



Svar:
Ja, det er muligt at fryse brødet. Det giver det bedste resultat, hvis du fryser det samme dag, som det er bagt.
Tø det op og stænk evt. lidt vand på og varm det så i ovnen.

Mvh.

Esben
Opskrifter.dk

11/01-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

BLT med ost

Kødretter

Gratinering: Ca. 10 min. ved 200º. Steg eller grill bacon gyldent og læg det på køkkenr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Julegås a la orange

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Det overflødige fedt på gåsen fjernes. Vingespidser og gumpen skæres af. Appelsiner o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kogt Torsk

Fiskeretter

Sådan laver du kogt torskHæld vand, eddike, laurbærblad, peberkorn og salt i en gryde og b...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag