Smør og mælk opvarmes i en gryde, til smørret er smeltet. Gryden fjernes fra blusset og opvarmet vand tilsættes. Blandingen skal være ca. 43°C. 1/3 af melet,

Allehelgensbrød

Allehelgensbrød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

4 timer 30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chili con carne

Stærk mad
Kødretter

Sådan laver du Chili Con CarnePil løg og hvidløg. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødde...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllinge- og yoghurtcurry

Stærk mad
Fjerkræ

Blend løg, hvidløg, ingefær og koriander til en glat puré. Varm olien i en wok eller ligne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Paprikasauce

Vegetar
Fedtfattig mad

Peberfrugten svitses nogle minutter på panden og tages op. Løgene svitses, når de bider...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag