Vinter Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 168 calories 19.12875 carb 4.64975 fat 1.7375 fiber 6.564125 protein 1.215875 fat 3.66125 sugar

Video: Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Server din gås med brunede kartofler og en lækker rødkålssalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Fyldte peberfrugter med ris

Stærk mad
Kødretter

Fyldte peberfugter med risHæld risene i en gryde med dobbelt så meget vand, tilsæt salt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 10242
Opskrift

Chokoladetærte

Vegetar

Smelt chokolade og smør over vandbad. Del æggene i hvider og blommer. Pisk sukker, æggeblo...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2247
Opskrift

Pulled Pork-burger

Kødretter

Pulled Pork-burger Start dagen inden du skal servere dine pulled pork burger. Bland s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1220

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag