Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 175 calories 19.12875 carb 4.64975 fat 1.7375 fiber 6.564125 protein 1.215875 fat 3.66125 sugar

Video: Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Blåbærpandekager med citron- honningsirup

Rør æg, mælk og sukker sammen. Tilføj mel og bagepulver og rør yderligere. Bærrene røres i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 621
Opskrift

Bruschetta

Vegetar
Vegansk Mad

Skyl tomaterne, skær den grønne stilk væk, skær tomaterne i meget små terninger, skær basi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 922
Opskrift

Penne cacio e pepe

Vegetar
Proteinrig mad

Kog pastaen al dente i rigeligt vand tilsat salt. Riv parmasan- og pecorinoost. Vend den...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 598

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag