Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1771 calories 19.12875 carb 4.64975 fat 1.7375 fiber 6.564125 protein 1.215875 fat 3.66125 sugar

Video: Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Server din gås med brunede kartofler og en lækker rødkålssalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ostesandwich

Vegetar
Stærk mad

Smør først alle rugbrødsskiverne med smør. Vend halvdelen af skiverne og smør dem med chil...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1277
Opskrift

Grøntsagsdip med karry

Vegetar
Stærk mad

Hak agurk og forårsløg. Bland alle ingredienserne sammen. Lad dippen stå i køleskab natten...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1283
Opskrift

Lassi af æble, melon og ingefær

Fedtfattig mad

Blend melon, æblesaft, ingefær og mynteblade. -Tilsæt yoghurt, blend kort og smag til med...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1614

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag