Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1771 calories 19.12875 carb 4.64975 fat 1.7375 fiber 6.564125 protein 1.215875 fat 3.66125 sugar

Video: Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 timer 45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Server din gås med brunede kartofler og en lækker rødkålssalat.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Braiserede svinekæber

Fedtfattig mad
Kødretter

Sådan laver du braiserede svinekæber Brun svinekæberne i en tykbundet gryde, og tag dem op...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1553
Opskrift

Jordbær syltetøj med honning

Fedtfattig mad

Jordbærrene og halvdelen af honning, farin og sukker kommes i en tykbundet gryde og varmes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2263
Opskrift

Gode teboller

Vegetar

Sådan laver du gode teboller Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Salt og sukker t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1581

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag