Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 694.1 calories 19.12875 carb 4.64975 fat 1.7375 fiber 6.564125 protein 1.215875 fat 3.66125 sugar

Video: Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce

Gås med portvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

3 Hours 45 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Malaysisk gullasch

Fiskeretter
Fjerkræ

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløg, hv...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 677
Opskrift

Svinemørbrad med pesto

Proteinrig mad
Kødretter

Pesto: Blend basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesan. Tilsæt olien lidt efter lidt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 644
Opskrift

Artiskokker med rejer

Proteinrig mad
Fiskeretter

Kog artiskokkerne til de er møre. Tøm dem og fjern "hår". Fyld artiskokker med fjordrejer...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 919

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag