Køkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Bagværk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
20 gram Gær
-
1/2 liter Lunkent vand
-
1 spsk Havsalt
-
1 tsk Rørsukker
-
1 spsk Olivenolie
-
250 gram Durummel
-
350 gram Hvedemel
-
1 spsk Olivenolie
-
1 spsk Vand
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, sukker, olie samt de to slags mel. Rør dejen godt sammen, dæk skålen til og sæt den i køleskabet i 8 timer. Rør dejen igennem og sæt den - ved hjælp af en spiseske dyppet i koldt vand - i ens klatter på en plade med bagepapir. Pensl bollerne med olie og vand, før de bages gyldne ved 225 grader i 20 - 25 minutter.
Pas på at dejen står, hvor der er meget plads til at hæve på. Lad være med at sætte film, staniol etc over skålen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helleflynder steak
Helleflynder Rids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg...
Sprøde dessertæbler
Forvarm en ovn til 175°C. Skræl æblerne, fjern kernhusene og hak dem med en kniv. Fordel...
Fransk valnøddebrød
En portion til 8 personer svarer til 2 brød. Varm vand og olie op til det er lunkent. G...