Video: Linsesuppe med græskar og kokosmælk
Linsesuppe med græskar og kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Andet
7
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Hokkaido græskar
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
400 ml Kokosmælk
-
2 spsk Olivenolie
-
1 spsk Karry
-
1 stk Grøntsagsbouillon
Forbered grøntsagerne
Skræl og skær græskar i tern. Hak løg og hvidløg fint.
Sauter
Varm olie i en gryde, steg løg og hvidløg til de er bløde. Tilsæt krydderier og rør kort.
Kog suppen
Tilsæt græskartern, skyllede linser, bouillon og kokosmælk. Lad suppen småkoge i ca. 15-20 minutter, til græskar og linser er møre.
Blend
Brug en stavblender til at gøre suppen cremet. Smag til med salt og peber.
Servering
Top med frisk koriander eller persille og evt. lidt ristede græskarkerner.
Proteinboost: Tilsæt kikærter for mere mæthed.
Mere styrke: Tilsæt lidt chili eller ingefær for ekstra varme.
Meal prep: Suppen holder sig 3-4 dage på køl og kan fryses i portioner.
Prøv også disse opskrifter:
Butternut squash suppe https://www.opskrifter.dk/opskrift/111015-butternut-squash-suppe
Græsk kartoffelsuppe https://www.opskrifter.dk/opskrift/110992-gr%C3%A6sk-kartoffelsuppe
Sellerisuppe https://www.opskrifter.dk/opskrift/111029-sellerisuppe
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillstegt laks med brøndkarsecreme og nye gulerødder og kartofler
Brøndkarsecreme: Rør kvarken sammen med sennep, salt og peber. Tilsæt friskhakket brøndkar...
Koldhævede morgenboller
Koldhævede morgenbollerOBS: Begynd dagen i forvejen pga. lang hævetid! Deraf navnet koldhæ...
Ovnbagt æggekage med hakket kød
Pisk æggene løst med en gaffel og rør dem i kødet med en håndmixer sammen med mælken.Når æ...