Forretter Vegetarisk Vegansk mad
Nutrition facts: 609 calories 37.4 carb 50.975 fat 2.9 fiber 10.63275 protein 4.4534 fat 13.825 sugar

Video: Millefeuille med mascarpone og mynte

Millefeuille med mascarpone og mynte

Millefeuille med mascarpone og mynte

Millefeuille med mascarpone og mynte
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Kokkens svar
Hvordan samler man retten?

Spørgsmål:

Jeg kan ikke helt forstå hvordan man samler denne ret? 1)Skal man først bage butterdejen i ønskede stykker,og så komme den blandede marscarpone på? 2)Det ser ud som om toppen er blevet lidt bagt, som om det har været i ovnen.... 3)Det ser ud som om stykkerne er skåret som en tærte, men ud fra opskriften lyder det ikke som om den skal bages og laves som en tærte...



Svar:
Hej, man bager først butterdejen i de stykker eller former til trekant eller hvad man nu vil have det i, derefter eller før så blander man mascarpone og sprøjter eller lægger det pænt med en ske på tallerken

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/08-2011 af Opskrifter.dk

Millefeuille med mascarpone och mynta!!

Spørgsmål:

Det står i receptet att man ska baka ut smördegen, hur gör man det?



Svar:
Hej, du skär den i bitar ( som på bilden) penslar med ägg och bakar den
Mvh Tomas
recept.se

02/05-2011 af Opskrifter.dk

Bagning af butterdej

Spørgsmål:

Hej, 1. Jeg kan ikke helt forstå hvordan du gør med butterdejen. Kan du forklare lidt nærmere? 2. Mener du at mynte og hvidløg skal blandes med mascarpone hvorefter olien røres i? Mvh og mange tak :-) Ann Sophie



Svar:
Hej,
1. du bager bare butterdejen for sig selv i det stykker du nu ønsker , husk at ovnen gerne må være 200 grader når du putter den ind i ovnen

2.Ja , det er rigtigt

Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/05-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kirsebærsovs

Vegetar

Kirsebærsovs Sørg for at dine friske eller frosne kirsebær er uden sten, inden du begynder...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 868
Opskrift

Omelet med hakket grønt

Vegetar

Bland æg, vand, salt, peber og de friske hakkede krydderurter i en skål, pisk/rør ingredie...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 892
Opskrift

Kalv kogt i hvidvin

Kødretter

Pil og hak løg og hvidløg. Skær kalvekødet i tern Svits kalvekødet i olivenolie, kr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1274

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag