Video: Millefeuille med mascarpone og mynte
Millefeuille med mascarpone og mynteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
20 stk Friske mynteblade
-
1 stk Hvidløg
-
100 gram Mascarpone
-
2 spsk Extra jomfru olivenolie
-
200 stk Butterdej
-
50 gram Mørk chokolade
Hak mynte og hvidløg fint. Bland det med mascarpone i med olie Bag butterdej i små stykker. Smelt chokoladen i et vandbad. Benyt den smeltede chokolade til at dekorere tallerkenen.
Spørgsmål:
Jeg kan ikke helt forstå hvordan man samler denne ret? 1)Skal man først bage butterdejen i ønskede stykker,og så komme den blandede marscarpone på? 2)Det ser ud som om toppen er blevet lidt bagt, som om det har været i ovnen.... 3)Det ser ud som om stykkerne er skåret som en tærte, men ud fra opskriften lyder det ikke som om den skal bages og laves som en tærte...
Svar:
Hej, man bager først butterdejen i de stykker eller former til trekant eller hvad man nu vil have det i, derefter eller før så blander man mascarpone og sprøjter eller lægger det pænt med en ske på tallerken
Mvh Tomas
opskrifter.dk
23/08-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Det står i receptet att man ska baka ut smördegen, hur gör man det?
Svar:
Hej, du skär den i bitar ( som på bilden) penslar med ägg och bakar den
Mvh Tomas
recept.se
02/05-2011 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, 1. Jeg kan ikke helt forstå hvordan du gør med butterdejen. Kan du forklare lidt nærmere? 2. Mener du at mynte og hvidløg skal blandes med mascarpone hvorefter olien røres i? Mvh og mange tak :-) Ann Sophie
Svar:
Hej,
1. du bager bare butterdejen for sig selv i det stykker du nu ønsker , husk at ovnen gerne må være 200 grader når du putter den ind i ovnen
2.Ja , det er rigtigt
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/05-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kirsebærsovs
Kirsebærsovs Sørg for at dine friske eller frosne kirsebær er uden sten, inden du begynder...
Omelet med hakket grønt
Bland æg, vand, salt, peber og de friske hakkede krydderurter i en skål, pisk/rør ingredie...
Kalv kogt i hvidvin
Pil og hak løg og hvidløg. Skær kalvekødet i tern Svits kalvekødet i olivenolie, kr...