Millefeuille med mascarpone og mynte

Millefeuille med mascarpone og mynte
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

6


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Hvordan samler man retten?

Spørgsmål:

Jeg kan ikke helt forstå hvordan man samler denne ret? 1)Skal man først bage butterdejen i ønskede stykker,og så komme den blandede marscarpone på? 2)Det ser ud som om toppen er blevet lidt bagt, som om det har været i ovnen.... 3)Det ser ud som om stykkerne er skåret som en tærte, men ud fra opskriften lyder det ikke som om den skal bages og laves som en tærte...



Svar:
Hej, man bager først butterdejen i de stykker eller former til trekant eller hvad man nu vil have det i, derefter eller før så blander man mascarpone og sprøjter eller lægger det pænt med en ske på tallerken

Mvh Tomas
opskrifter.dk

23/08-2011 af Opskrifter.dk

Millefeuille med mascarpone och mynta!!

Spørgsmål:

Det står i receptet att man ska baka ut smördegen, hur gör man det?



Svar:
Hej, du skär den i bitar ( som på bilden) penslar med ägg och bakar den
Mvh Tomas
recept.se

02/05-2011 af Opskrifter.dk

Bagning af butterdej

Spørgsmål:

Hej, 1. Jeg kan ikke helt forstå hvordan du gør med butterdejen. Kan du forklare lidt nærmere? 2. Mener du at mynte og hvidløg skal blandes med mascarpone hvorefter olien røres i? Mvh og mange tak :-) Ann Sophie



Svar:
Hej,
1. du bager bare butterdejen for sig selv i det stykker du nu ønsker , husk at ovnen gerne må være 200 grader når du putter den ind i ovnen

2.Ja , det er rigtigt

Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/05-2008 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Mine boller

Vegetar

Margarine smeltes, kold mælk hældes i. Gær røres med sukker og salt. Mel, fedtstof,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Fjerkræ

Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kalvebov med timian og hvidvin

Kødretter

Fjern grove sener og hinder og skær kødet i 7-8 stykker. Tør kødet. Lad smørret blive gyld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag