Video: Pirogger med kødfyld
Pirogger med kødfyldKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
3 deciliter Vand
-
1 spsk Olie
-
1 tsk Bordsalt
-
8 deciliter Hvedemel
-
500 gram Hakket svinekød 8-12%
-
0.5 spsk Olie
-
8 stk Soltørret tomat
-
1 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Tomat
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt olie, salt og halvdelen af melet.
Rør resten af melet i lidt efter lidt, til dejen slipper skålen, men ikke er blevet for fast.
Ælt dejen grundigt og stil den til hævning, mens kødfyldet tilberedes.
Varm olien på en pande ved middelhøj varme.
Kom svinekødet på panden og steg det i ca. 5 minutter.
Hak soltørrede tomater, hvidløg og basilikum meget fint og tilsæt det til kødet sammen med salt og peber.
Smag det til og sæt det til afkøling.
Skær tomaterne i tynde skiver.
Del dejen i stykker (2 pr. person).
Rul dem ud på et let melet bord til pandekager.
Læg dem straks på bagepapir.
Tænd ovnen på 200°C.
Fordel kødfyld ligeligt på den ene halvdel af hver pandekage uden at gå helt ud til kanten.
Læg 2 tomatskiver på hver.
Fold dejen over fyldet og tryk kanten sammen med en gaffel.
Pensl evt. piroggerne med sammenpisket æg.
Bag piroggerne ved 200°C i ca. 15 minutter, til de er gyldne.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
APPELSIN OG KIRSEBæRSOVS
Smør og flormelis smeltes i en gryde. Reven skal af en appelsin og en citron tilsættes.Til...
Kalkunschnitzel med champignonsauce
Kalkunschnitzler: Rids kalkunschnitzlerne i overfladen med en skarp kniv. Vend dem i mel t...
Kartoffelpizza med pesto
Kartoffelpizza med pesto 1. Tænd ovnen på 250 grader.2. Skær kartoflerne i tynde skiver -...