Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1735 calories 74.695 carb 32.21 fat 10.625 fiber 34.5075 protein 13.3475 fat 3.3775 sugar

Video: Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Stegt svinekam

Kødretter

NB: Tilberedelsen starter dagen før. Rids sværen med 1 ½ cm's mellemrum med en skarp kn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 743
Opskrift

Hvidvinsdampet laks

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Laksestykkerne lægges i et ildfast fad. Hvidvin og eddike hældes over. Limesaften hældes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2912
Opskrift

Bulgursalat med bacon, tomater og persille

Kødretter

Kog bulguren som anvist på pakken. Skær bacon i grovestykker og steg det i lidt olie, når...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 841

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag