Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 727 calories 74.695 carb 32.21 fat 10.625 fiber 34.5075 protein 13.3475 fat 3.3775 sugar

Video: Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump

Braiseret kæbeklump
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

16


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Delilah

Hæld gin, likør og saften fra en halv citron i en shaker fyldt med is. Ryst i 30 sek. og h...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 610
Opskrift

Vildsvinekoteletter i fad

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Vend koteletterne i mel, salt, karry og paprika. Brun koteletterne på panden og læg dem de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 862
Opskrift

Karrysuppe med kylling

Stærk mad
Fjerkræ

Opvarm olien i en stor wok over middel varme. Skær kødet i strimler og løget i både, svits...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 747

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag