Video: Braiseret kæbeklump
Braiseret kæbeklumpKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kæbeklump
-
10 gram Smør
-
250 gram Cherrytomat
-
1 spsk Rødvinseddike
-
2 stk Hvidløg
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Herbes de Provence
-
0.5 tsk Peber
-
2 deciliter Oksebouillon
-
500 gram Frisk pasta
-
3 deciliter Vand
-
1 spsk Køkkensalt
-
100 gram Frisk Mozzarella
-
350 gram Porre
-
2 spsk Maizena
-
2 stk Gulerod
Dup Kæbeklumpen/erne tørt med køkkenrulle.
Derefter rens kødet for hinder og fedt.
Brun kødstykkerne ca. ½ minut på hver side i en stegegryde med gyldent smør.
Skru ned til svag varme og tilsæt resten af ingredienserne.
Steg kødet ved svag varme og under låg i ca. 1½ time (vend kødet efter 45min.)
Tilsæt porrerne og gulerødder efter 1 time og 15 minutter og lad dem koge med de sidste 15 minutter til det er mørt.
Tag kæbeklumper og porrer op og lad dem hvile tildækket, til saucen er færdig.
Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i (Maizena).
Kog saucen ved svag varme under omrøring i ca. 2 minutter.
Smag til med salt.
Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt.
Kom kødet og porrerne i en varm skål og hæld saucen over.
Hæld pastaen i en varm skål og den friske Mozzarella ved siden af.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekaramel med creme fraiche
Smør et ovnfast fad.Bland creme fraiche, sukker, sirup og smør i en gryde. Bring det i kog...
Løgsuppe med æblecider
Smelt smørret med olien ved middelhøj varme i en stor gryde.Tilsæt skiveskårne løg og svit...
Marineret kyllingfilet med kartofler og spinatsalat
Pisk yoghurt med krydderier, chili, ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en...