Video: Krabbeklør
KrabbeklørKøkken:
Ingredienser:
Andet
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
1 kg Krabbeklør
-
3 liter Vand
-
1 spsk Groft salt
-
1 stk Citron
Dressing
-
2 deciliter Creme fraiche 18%
-
1 bdt Dild
-
1 fingerspids Peber
-
1 fingerspids Groft salt
Krabbeklør
Kom vand i en gryde og bring det i kog.
Tilsæt salt og citron. Kom krabbeklørene i og læg låg på.
Bring det hele i kog og lad det koge i cirka 20 minutter, lad efterfølgende kløerne hvile i 10 minutter.
Rør dressingen imens, kom creme fraiche i en skål, skær dild i stykker og kom det, salt og peber i skålen.
Rør godt sammen til det har en jævn konsistens.
Smag efter og kom eventuelt ekstra krydderi i, hvis der er behov for det.
Tag krabbekløerne op af vandet efter de 10 minutter og flæk skallen.
Pil det lækre kød ud af skallen.
Server kødet og dressingen sammen på et flot fad.
Velbekomme - nyd dine krabbeklør.
Seafood amok
Kan du heller ikke få nok af seafood? Der findes et utal af lækre, velsmagende retter på seafood i alle afskygninger og former.
Nogle af vores yndlings er kammuslinger som er en helt fantastisk lækker forret. Steges de rigtigt er det næsten som om muslingerne smelter på tungen.
Ellers kan du lave dig en lækker omgang risotto med tigerejser, muslinger, laks og parmesan - det synes vi grundlæggende er en kombination af noget af det allerbedste der findes i denne her verden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmousse
Sådan kommer du i gang med din hindbærmousse Læg husblasen i blød i koldt vand, og tag no...
Snestorms Smoothie
Blend alle indgredienserne. Jordbær først, eller hvis der bruges isterninger så disse førs...
Blæksprutte med rødvin og tomatsauce
Opvarm olien i en stor stegepande over medium varme. Tilsæt løg i skiver og svits dem gy...