Nem hindbærlagkage

Nem hindbærlagkage
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Dessert

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
bolle dej til teboller

Spørgsmål:

Hejsa jeg har lige forsøgt mig med teboller, hvilket jeg kun har en gang har gjort før som gik fint. denne gang ville dejen slet ikke hæve, hvordan kan det være? Samt hvad vil det sige at dejen skal være våd men stadig kan æltes? Mange hilsner den fortvivlede fødselsdags mor



Svar:
Hej, at den ikke hæver kan være at dejen ikke var varm nok,at gæren var gammel, at dejen var for varm, at der var for lidt gær, at dejen ikke stod et lunt sted uden træk.
Våd og stadig kan æltes er at den klistrer lidt, men den er til at arbejde med når man har mel på hænderne
Mvh Tomas
opskrifter.dk

07/08-2010 af Opskrifter.dk

enkel hallontårta

Spørgsmål:

måste man alltid baka egna tårtbottnar kan men inte köpa färdiga ?



Svar:
Hej, jovist kan du köpa tårtbotten, det kan vara helt ok.
Mvh Tomas
recept.se

17/04-2010 af Opskrifter.dk

Tårtbottnar

Spørgsmål:

Hej ! Vad är det för sorts tårtbottnar ? Mvh Nina



Svar:
Hej Nina, det skall vara en helt vanlig botten , men bilden liknar en med nötter i
Mvh Tomas
recept.se

02/03-2008 af Opskrifter.dk

Födelsedag

Spørgsmål:

heeej jag fyllde år den 9 augusti och nu vill jag ha tårta till mitt kalas men jag villl att det ska vara enkel



Svar:
Tårtbottnar , hallosylt och kräm , garnera med färska hallon.
Se recept: Enkel hallontårta.


mvh
Tomas
recept.se

10/08-2007 af Opskrifter.dk

Rosenknopper

Spørgsmål:

Jeg har fundet en opskrift på en lagkage, hvor den skal pyntes med kandiserede rosenknopper. Og mit spørgsmål er så om man godt kan spise rosenknopperne? I opskriften klipper man stilken over et par cm fra selve blomsterhovedet, så de kan stikkes i lagkagen, men kan man spise stilken også? Opskrift: Friske roser med en lille stilk (ca. 2 cm.) æggehvider sykker Sæt ovnen på 150 grader. Dup afskårne friske rosenknopper i en lille skål med pasteuriseret æggehvide, rul dem i æggehviden og vend dem i en skål med sukker. Stil rosenknopperne i en rist, der sættes over et ovnfast fad og ind i ovnen. Skru ned til 50 grader, lad ovndøren være åben, og rosenknopperne vil tørre og blive kandiserede i løbet af de næste 30 minutter. Håber du kan svare på mine spørgasmål. På forhånd tak Mónica



Svar:
Det lyder spændende med kandisere rosenknopper - du skal selvfølgelig være sikker på at roserne ikke er blevet sprøjtet - så kan der ikke være noget i vejen med at spise dem med stilk og det hele :)

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

31/05-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Quiche med laks

Fiskeretter

Rør mel, fedtstof og vand sammen til tærtedejen. Lad den hvile lidt (ca. 20 min.) og rul d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Minitortillas med skinke og frisk basilikum

Proteinrig mad
Kødretter

Smør hver tortilla med flødeost. Arranger to skiver skinke på midten af hver tortilla....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Texanske kyllingelår

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Klargør en grill. Krydr kyllingelårene med salt og peber. Grill lårene i 12 min. De vendes...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag