Video: Nem hindbærlagkage
Nem hindbærlagkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Lagkagebund
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
150 gram Friske hindbær
-
50 gram Flormelis
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
1 stk Pære
-
50 gram Ananas på dåse
Nem hindbærlagkage
Pisk fløden til skum.
Tilsæt hakkede hindbær og smag cremen til med flormelis.
Læg 2/3 af cremen på den ene lagkagebund.
Læg den næste bund ovenpå og fordel det sidste creme herpå.
Pynt lagkagen med flødeskum, pære- og ananasstykker.
Sæt den færdige lagkage i køleskabet.
Tag den ud umiddelbart inden servering.
Nem hindbærlagkage
Nem hindbærlagkage kan selvfølgelig pyntes med andre frugter end pære og ananas.
Pynt evt. med andre bær som fx brombær og ribs.
Hvis du har lyst til at lave andre af vores desserter med hindbær,
så se evt. på vores opskrift på hindbæris med mandelkage eller på vores opskrift på
Spørgsmål:
Hejsa jeg har lige forsøgt mig med teboller, hvilket jeg kun har en gang har gjort før som gik fint. denne gang ville dejen slet ikke hæve, hvordan kan det være? Samt hvad vil det sige at dejen skal være våd men stadig kan æltes? Mange hilsner den fortvivlede fødselsdags mor
Svar:
Hej, at den ikke hæver kan være at dejen ikke var varm nok,at gæren var gammel, at dejen var for varm, at der var for lidt gær, at dejen ikke stod et lunt sted uden træk.
Våd og stadig kan æltes er at den klistrer lidt, men den er til at arbejde med når man har mel på hænderne
Mvh Tomas
opskrifter.dk
07/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
måste man alltid baka egna tårtbottnar kan men inte köpa färdiga ?
Svar:
Hej, jovist kan du köpa tårtbotten, det kan vara helt ok.
Mvh Tomas
recept.se
17/04-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej ! Vad är det för sorts tårtbottnar ? Mvh Nina
Svar:
Hej Nina, det skall vara en helt vanlig botten , men bilden liknar en med nötter i
Mvh Tomas
recept.se
02/03-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
heeej jag fyllde år den 9 augusti och nu vill jag ha tårta till mitt kalas men jag villl att det ska vara enkel
Svar:
Tårtbottnar , hallosylt och kräm , garnera med färska hallon.
Se recept: Enkel hallontårta.
mvh
Tomas
recept.se
10/08-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Jeg har fundet en opskrift på en lagkage, hvor den skal pyntes med kandiserede rosenknopper. Og mit spørgsmål er så om man godt kan spise rosenknopperne? I opskriften klipper man stilken over et par cm fra selve blomsterhovedet, så de kan stikkes i lagkagen, men kan man spise stilken også? Opskrift: Friske roser med en lille stilk (ca. 2 cm.) æggehvider sykker Sæt ovnen på 150 grader. Dup afskårne friske rosenknopper i en lille skål med pasteuriseret æggehvide, rul dem i æggehviden og vend dem i en skål med sukker. Stil rosenknopperne i en rist, der sættes over et ovnfast fad og ind i ovnen. Skru ned til 50 grader, lad ovndøren være åben, og rosenknopperne vil tørre og blive kandiserede i løbet af de næste 30 minutter. Håber du kan svare på mine spørgasmål. På forhånd tak Mónica
Svar:
Det lyder spændende med kandisere rosenknopper - du skal selvfølgelig være sikker på at roserne ikke er blevet sprøjtet - så kan der ikke være noget i vejen med at spise dem med stilk og det hele :)
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
31/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chilimarinerede kyllingestrimler
Kødet skæres i strimler. Marinaden røres sammen og kødet kommes i. Stilles på køl minimum...
Tripple Chokoladekage
Opvarm chokolade og mælk.Tilsæt pudder- og vaniljesukker.Lad det køle af.Rør smør, sukker...
Dansk bøf med kartofler
Skræl kartoflerne og kom dem i en gryde med vand og en tsk. salt. Bring dem i kog og lad d...