Video: Risotto med tigerrejer, muslinger, laks og parmesan
Risotto med tigerrejer, muslinger, laks og parmesanKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
12 stk Tigerreje
-
24 stk Frisk musling
-
400 gram Laksefilet
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Risottoris
-
1 liter Fiskebouillon
-
0 Safran
-
2 spsk Citronsaft
-
4 spsk Frisk persille
-
80 gram Parmesan ost
Risotto med tigerrejer, muslinger, laks og parmesan
Pil rejerne, vask muslingerne og skær laksen ud i 2 cm terninger.
Hak løg og hvidløg og steg det i en gryde.
Tilsæt ris og steg i yderligere 5 min.
Hæld halvdelen af bouillonen ved og tilsæt safran.
Rør til boullionen er absorberet.
Tilsæt halvdelen af den tilbageværende boullion.
Tilsæt fisk, muslinger og tigerrejer og kog, til bouillonen er absorberet.
Hæld resten af bouillonen i.
Krydr med salt, peber og lidt citronsaft samt hakket persille.
Servér med revet parmesan og olivenolie.
For at holde risottoens konsistens cremet, skyl risene med vand, inden de koges.
Servér en tør hvidvin til denne risotto med havfrugter. Spis den som forret eller som en let hovedret.
Risotto kan laves i mange varianter, men her får du den klassiske med svampe og parmesanost.
Prøv også de mange andre variationer på risotto, der finden på vores side.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Verdens bedste brændende kærlighed
Verdens bedste brændende kærlighedKartoflerne skrælles og koges i ikke-saltet vand. Kartof...
Brasede kartofler
Skyl kartoflerne, lad dem koge tildækket i saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af...
Mexikansk Suppe
Mexikansk suppeHak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød.Tilsæt der...