Video: Kammuslinger
KammuslingerKøkken:
Ingredienser:
Andet
4
Tilberedningstid
0 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kammusling
-
25 gram Smør
-
1 fingerspids Groft salt
-
1 fingerspids Peber
Kammuslinger
Pak kammuslingerne ud og tjek, om de er tørre.
Hvis ikke de er tørre, så dup dem godt med et stykke køkkenrulle eller noget andet papir.
Drys salt og peber ud over dem.
Skal dine kammuslinger have lidt ekstra smag og konsistens, kan du lade dem stå med salt på i ti minutter, inden du steger dem.
Lad panden blive rigtig godt og grundigt varm, mens du varmer smørret på den.
Når smørret er smeltet og panden varm, er det tid til at være både opmærksom, koncentreret og hurtig.
Kammuslinger skal nemlig ikke have meget mere end et minut på hver side.
Hvor længe de skal have afhænger dog af, hvor store de er.
Hvis der er nogle, der er mindre end andre, så vend først dem, de skal nemlig ikke have et helt minut.
Modsat, hvis nogle af dem er ekstra store, kan du godt give dem lidt mere end et minut.
Så du må med andre ord stole på din mavefornemmelse og holde tungen lige i munden i denne process.
Når de cirka har fået et minut på hver side, skal du tage dine kammuslinger af panden.
Dine kammuslinger er nu klar - nyd hver en bid, du har fortjent det!
Lækker og friske opskrifter til dine kammuslinger
Kammuslinger går fantastisk som en forret, men du kan også servere dem med forskellige salater eller andet tilbehør. Prøv dem for eksempel sammen med en frisk avocado salat.
Muslinger i andre former
Har dine forsøg med kammuslinger givet dig lyst til at prøve andre slags muslinger, så kan du for eksempel give dig i kast med at lave en muslingesuppe næste gang.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærlagkage
HindbærlagkageMandelbund:Æggeblommer og sukker piskes med håndmikser til en tyk æggesnaps....
Salat med røget laks, agurk og kommenfrø
Ingredienser til dressing piskes sammen i en lille skål. Smag til med salt og peber.Skæ...
Andesalat med vilde ris, pecannødder, druer og appelsindressing
Forvarm ovnen til 230°C.Opvarm en stor slip-let pande, til den er varm. Tilsæt andebryster...