Video: Grønkålschips
GrønkålschipsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Snack
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
5 stk Grønkål
-
25 gram Revet parmesan
-
4 spsk Olivenolie
-
1 tsk Himalaya salt
-
0.5 tsk Peber
Grønkålschips
Du starter med at tænde ovnen på 160 grader.
Skær så din grønkål i rustikke stykker, hvorefter du kommer olivenolie, peber og salt udover.
Placér det på en bageplade med bagepapir på, og drys den revede parmesanost udover.
Overlad resten til ovnen det næste lille kvarters tid. Kålen skal være meget sprød, før den er færdig. Dog uden at være brændt på.
Et voilá! Og velbekomme ikke mindst.
Først og fremmest er disse grønkålschips gode ved siden af æblecompot og æblechips. Og til disse to forskellige gang chips, er det bydende nødvendigt med noget dip til den anden hånd.
Det er således her, at dip med dild til chips og aioli kommer ind i billedet. To fremragende muligheder, når kl. 20-filmen skal nydes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Helstegt kylling i gryde
Brun kyllingen i en varm jerngryde. Tag kyllingen op og gnid den med salt, peber, timian o...
Tranebær- og limemarmelade
Varm farin og vand i en gryde, til farinen smelter. Tilsæt alle resterende ingrediense...
Juleboller
Sådan laver du julebollerLun mælken en anelse, og opløs gæren heri. Mælk og gær røres samm...