Efterår
Nutrition facts: 1636.4333333333 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 Hours15 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnbagt laks med grøntsager

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Gulerødder skrælles og skæres i skiver. Løg, soltørrede tomater samt champignon hakkes g...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 547
Opskrift

Kartoffelmos med hvidløg

Vegetar

Bring vand i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kartofler skåret i grove stykker og pr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 911
Opskrift

Dressing med blåskimmelost og purløg

Vegetar

Blend kærnemælk, mayonnaise, citronsaft, Worcestershiresauce, presset hvidløg og salt i en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 706

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag