Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Doctor Pepper

Hæld den halve øl i et krus. Likøren hældes i et shotglas og rommen lægges i lag ovenpå li...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Chokolade og banan muffins

Vegetar

Rør mel, sukker, cacaopulver, natron og bagepulver sammen. Mos bananerne og bland det s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Pita med grillede kalkunbøffer

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Steg sennepskornene på en tør pande, til de begynder at poppe. Overfør kornene til en sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag