Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Femkornsboller med rosiner, æbler og kanel

Vegetar
Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Gæren røres ud i det lunkne vand. D øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt igenne...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cremet Tomatsuppe

Stærk mad
Fjerkræ

Hak Løg Skær peberfrugterne i tern. Halver chilierne, fjern kernerne og snit dem fint....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Enchilada med sorte bønner

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad

Kom bønnerne i en gryde med 2 hele fed hvidløg, laurbærblade, løg og olie og lad dem simre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag