Efterår
Nutrition facts: 448 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kommenristede kartofler med røget laks og kaviar

Fiskeretter

Sådan Laver du kommenristede kartofler med rogn:Skræl citronerne med en grøntsagsskræller....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 597
Opskrift

Jordbær med appelsinsirup

Vegetar

Vask jordbær og fjern den grønne stilk. Pres appelsinen og hæld saften på en pande, til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 833
Opskrift

Pollo alla gonzaga

Fjerkræ

Kog vand i en gryde sammen med løg, gulerod og laurbærblade. Kog kyllingekødet i bouillo...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 410

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag