Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Biksemad med spejlæg

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Løgene hakkes, pilles og svitses i olie på en pande. De tages af panden og kommes i et fad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gryde med kål og kylling

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skræl kartofler. Skær hvidkålen i grove stykker, og hak løg og hvidløg. Fordel det hele i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Blækspruttecurry

Stærk mad
Fiskeretter

Rens blæksprutterne og fjern hoveder og blæksække. Vask dem godt ud- og indvendigt. Sk...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag