Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 251 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Græsk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hel grillet kylling med citron

Fjerkræ

Bland det hele og gnid det godt ind i kyllingen, husk indeni kyllingen også.Grilles på ind...

views : 3087
Opskrift

Cremet karrydressing

Vegetar
Stærk mad

Steg presset hvidløg og reven ingefær i smørret. Når hvidløget er blevet blødgjort, tilsæt...

views : 2582
Opskrift

Nakkefilet med salviesalt og rodfrugtstave

Kødretter

Brun kødet af på panden i olie på alle sider. Læg kødet i en bradepande med god plads og s...

views : 5890

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag