Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 251 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Græsk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta med spinatsauce

Proteinrig mad
Kødretter

Kog spaghettien al dente. Hæld vandet fra.Varm olien ved medium varme.Tilsæt hakket løg og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 7985
Opskrift

Kylling Phal

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Hak peberfrugten op i store kvadrater og løget op i 4 dele over midten. Skær alt fedt der...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3557
Opskrift

Spaghettifad

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Kødretter

Tænd ovnen på 175°C. Spaghettien koges.Oksefars og hakket løg brunes i en gryde, flåede to...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1980

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag