Efterår
Nutrition facts: 402 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pasta carbonara uden fløde

Proteinrig mad
Kødretter

Pasta carbonara uden flødeStart med at skære de grønne asparges over på midten. Derefter s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4025
Opskrift

Fyldt svinemørbrad

Kødretter

Fyldt svinemørbradRens mørbraden og skær den op på midten, så der er plads til fyldet. H...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2077
Opskrift

Fersken- og blåbærtærte

Vegetar
Fedtfattig mad

Fersken- og blåbærtærteRør mel, sukker, bagepulver og salt i en foodprocessor, til det er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2554

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag