Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Græsk

Hovedret

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Oliventapenade

Vegetar
Vegansk Mad

Blend alle ingredienserne sammen. Server tapenaden på ristet brød eller f.eks. i en sandwi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gulerodsmuffins

Vegetar

Varm vandet lidt op i en elkeddel. Hæld vandet og rosinerne i en lille skål og lad rosiner...

  0
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
Opskrift

Blendet is med blåbær

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Kom det hele i blenderglasset. Det blendes til det er jævnt cremet

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag