Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 251 calories 36.83 carb 21.185166666667 fat 11.466666666667 fiber 24.821666666667 protein 2.9535166666667 fat 2.3566666666667 sugar

Video: Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin

Braiseret oksekød i rødvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Græsk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 13/05-2007

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tip: Retten egner sig fint til at lave i forvejen, og varme op senere. Lad den køle
helt af, og stil den i køleskabet. Varm den op i en gryde på komfuret, og lad den
simre i 15 min.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tigerrejer med indiske krydderier

Stærk mad
Fiskeretter

Opvarm olien i en stor pande over moderat varme. Svits hakket løg i olien, til det er gyld...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3952
Opskrift

Bøf med svampe

Proteinrig mad
Kødretter

Fyld: Champignoner, kantareller, løg og tørret tomat hakkes. Bland med finthakket persille...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2991
Opskrift

Boeuf Bourgignon

Kødretter

Start med at afpuds kødet for sener og fedt. Skær det i mindre tern og vend det i hvedemel...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1933

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag