Video: Melbye-Mortensens tomatsuppe
Melbye-Mortensens tomatsuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Hvedemel
-
5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
1 spsk Tomatpure
-
1 dåse Hakkede tomater
-
1 deciliter Sukker
Løg og gulerod skæres i tern og svitses i en gryde. Hvidløg presses og tilsættes. Mel tilsættes sammen med bouillon, puré, lidt basilikum, hakkede tomater og sukker. Lad det hele simre i 10 min. hvorefter det blendes. Kan evt. serveres med creamfraiche.
Vin- Muga Blanco - Stk. pris v/12 flasker
Vinhus: Bodegas Muga S.A., Rioja, Spanien, Type: Hvidvin - 92 POINT JAMES SUCKLING Normal stk. pris v/køb af 12 flasker 99,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin- Muga BlancoMugas populære hvidvin er lavet på 90% Viura og 10% Malvasía. Langsom gæring på nyt fransk egetræ ned efterfølgende lagring i 3 måneder med de fine gærrest... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
klumper melet ikke? eller pisker man det op sammen med væsken som i opbagt sovs? og bruger man mel som en slags jævning? mvh stina
Svar:
Hej , hvis du trækker gryden til siden og sørger for at melet bliver absorberet i fedtet, så kommer du kogende bouillion i , så er det helt fint.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
09/09-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ovnbagt rødspætte
Fisken tørres og drysses med salt. Læg fileterne ved siden af hinanden i et ovnfast fad....
Blackjack
Kombiner alle ingredienser i en shaker halvt fyldt med isterninger. Si over i et whiskey g...
Andebryst med brunede kartofler
Skær rodfrugterne og løget i mundrette stykker, vend med olie, salt og peber og bag i ovne...