Video: Omelet med ost
Omelet med ostKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
2 stk Æg
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
20 gram Revet mozarella
-
20 gram Revet cheddar
-
1 tsk Smør
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
-
1 pose Krydderurter
Omelet med ost
Fat en skål og slå æggene ud i den og hæld derefter fløden i sammen med salt og peber.
Rør rundt.
Varm en pande, og put smør på den.
Når smørret er smeltet, tømmer du skålen udover panden, og skruer ned på middelvarme.
Efter små 5 minutter er omeletten godt varmet op, og her tilføjer du de revne oste.
Giv omeletten lige præcis så lang tid, som du synes, den skal have alt afhængig af, hvor fast den skal være.
Når du er færdig, kan du drysse friske krydderurter ud over den.
Klar til servering! Velbekomme.
Omelet kan laves på mange måder, så tjek meget gerne vores andre omeletvarianter ud på hjemmesiden for variation eller inspiration.
Omeletten kan desuden både spises som morgenmad og hovedret på en hverdag, hvor det skal gå stærkt. Især hvis det er som hovedret, vil vi anbefale at lægge omeletten oven på eller ved siden af et lækkert stykke rugbrød på surdej eller et rugbrød med øl og æbler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsin- og gulerodssuppe
Appelsin- og gulerodssuppeRiv gulerødderne i på den fine side af rivejernet og hak løget u...
Gratin af kartofler og årstidens svampe
Forvarm ovnen til 190°C.Smelt smørret i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt skivesk...
Halloween - Edderkoppekager
Sådan laver du halloween - edderkoppekagerTænd ovnen på 185 grader. Smelt margarine...