Kanel- æblestænger med marcipan

Kanel- æblestænger med marcipan
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 24/11-2013

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Du kan sagtens give dejen en anden form. Eksempelvis som en kringle eller i mindre stykker.


Kanelstængerne kan fryses, rå eller færdigbagte.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Birthes tærte

Kødretter

Dejen samles og hviler 1 time (kan laves dagen før). Fordeles i smurt rundt ildfast fad/t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Bedstemors krydderboller

Vegetar
Proteinrig mad

Opskriften er til 20 krydderboller. Mælken opvarmes til den er lun, hvorefter først gær...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Flødestuvede sølvbeder

Sådan laver du flødestuvede sølvbeder Skyl sølvbeden, skil bladene fra stokkene. Skær blad...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag