Video: Kanelkage med sirup
Kanelkage med sirupKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 35 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
5 Hvedemel
-
3 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kanel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
200 Smør
-
3 Sukker
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
3 stk Pasteuriseret æg
-
2 Skummetmælk
-
1 Sukker
-
6 spsk Smør
-
0.75 Vand
-
1 tsk Vanillesukker
-
1 tsk Kanel
Forvarm ovnen til 175°C. Smør en kageform og strø lidt mel på indersiden.
Rør mel, bagepulver, kanel og salt sammen i en lille skål.
Pisk blødgjort smør, sukker og vanillesukker sammen i en stor skål, til det er let og luftigt.
Tilsæt æggene ét ad gangen, pisk i minimum et minut efter hvert æg. Pisk herefter melblandingen i over flere omgange skiftevis med mælk. Hæld dejen i den klargjorte form.
Bag kagen i den forvarmede ovn i 40-45 min. eller til en tandstikker kan indsættes uden at dejen klæber til den. Lad kagen afkøle i formen og vend den så ud på en bagerist.
Fyld (kanelsirup): anbring alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle. Opvarm det under omrøring til smørret smelter.
Lav små huller overalt i kagen med en gaffel. Hæld kanelsiruppen over kagen, således at den trænger ned i kagen gennem hullerne. Servér din kanelkage lun - velbekomme!
Spørgsmål:
Vid flera bakverksrecept står det att man ska vispa smör och socker, och då är min fråga: Skall man värma smöret innan man vispar ihop det med sockret eller skall det vara i rumstemperatur?
Svar:
Rumstempartur eller lite kallare.
mvh
Tomas
recept.se
22/08-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vandmelonsalat
VandmelonsalatKom spinaten på et fad efter, at de er blevet skyllet. Skær vandmelonen i te...
Stegte kyllingelår med pastasalat
Alle ingredienser til marinaden blandes og kyllingelårene vendes i. Kyllingelårene steges...
Helstegt mørbrad med rosti og rødvinssauce
Oksemørbraden:Start med at afpudse mørbraden for sener. Varm ovnen op og brun mørbraden I...