Forretter Vinter Efterår Hovedret Forår
Nutrition facts: 1353 calories 19.7375 carb 32.1875 fat 16.9 fiber 28.0825 protein 3.39525 fat 6.3 sugar

Video: Omelet i ovn

Omelet i ovn

Omelet i ovn

Omelet i ovn
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag
Reklame
Tips & tricks

Denne ret er på trods af sit vegetariske udgangspunkt sprængfyldt med proteiner fra æggene. I den anledning kan vi varmt anbefale at tilføje skinkestykker i retten, hvis man gerne vil have kød i. 


Omvendt kan man også tilføje endnu flere grøntsager som eksempelvis spinat eller tern af squash. 

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Pecantærte

Forvarm ovnen til 175°C. Bland sukker, sirup, smør og vand i en gryde. Bring det i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1973
Opskrift

Cremet dilddressing

Vegetar
Proteinrig mad

Rør mayonnaise og creme fraice sammen i en skål. Rør hakket dild, parmesan, citronsaft, re...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1515
Opskrift

Abrikosboller

Vegetar
Fedtfattig mad

Varm vandet (lillefingervarmt) og opløs gæren heri. Hak abrikoserne groft. Tilsæt sukker,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 811

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag