Video: Omelet i ovn
Omelet i ovnKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
5 stk Æg
-
2 stk Modne tomater
-
1 stk Broccoli
-
1 tsk Paprika
-
0.5 tsk Salt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 stk Rødløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Olie
Omelet i ovn
1. Tag en skål og put alle 5 æg, skiveskårne tomater, skiver rødløg og skiver af rød peberfrugt i. Rør lidt rundt. Tilsæt derefter krydderierne (salt, peber og paprika).
2. Opvarm en pande ved lav varme, og væd den med lidt olie. Put nu æggemassen på panden. Lad det stå på panden i 5-10 minutter.
3. Tænd ovnen på 200 grader.
4. Kog udskårne broccoli i 2 minutter ca. Aftør broccoli for vand og læg da ned i æggemassen.
5. Put panden ind i den varme ovn og lad den få mellem 15-20 minutter alt afhængigt af, hvor brun og sprød den skal være.
6. Din ovnbagte omelet er nu færdig og kan nydes.
Velbekomme!
Denne ret er på trods af sit vegetariske udgangspunkt sprængfyldt med proteiner fra æggene. I den anledning kan vi varmt anbefale at tilføje skinkestykker i retten, hvis man gerne vil have kød i.
Omvendt kan man også tilføje endnu flere grøntsager som eksempelvis spinat eller tern af squash.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pecantærte
Forvarm ovnen til 175°C. Bland sukker, sirup, smør og vand i en gryde. Bring det i...
Cremet dilddressing
Rør mayonnaise og creme fraice sammen i en skål. Rør hakket dild, parmesan, citronsaft, re...
Abrikosboller
Varm vandet (lillefingervarmt) og opløs gæren heri. Hak abrikoserne groft. Tilsæt sukker,...