Chokolade ganache til opsmøring

Chokolade ganache til opsmøring
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Dessert

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ovnstegt kalkun

Fedtfattig mad
Fjerkræ

Skær løg og brød (uden skorpe) i ca. 1x1 cm store stykker, svits dem på panden med hakket...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Vildtpostej

Proteinrig mad
Kødretter

Vildtkødet som er grofthakket blandes med det hakkede svinesmåkød, æg, piskefløde, cognac...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst med frugtsause

Fjerkræ

1: rids andebrysterne på kryds og tværs gennem fedtlaget. op varm olien på en stegepande v...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag