Video: Chokolade ganache til opsmøring
Chokolade ganache til opsmøringKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Dessert
2
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
250 gram Mørk chokolade, 55%
Chokoladeganache
Bring piskefløden i kog og hæld over den hakkede mørke chokolade.
Lad det stå i ca. 5 minutter.
Rør forsigtigt fløden og chokoladen sammen indtil en jævn masse fremkommer.
Sæt ganachen på køl indtil den har den rette konsistens (som Kærgården).
Smør kagen op, så ujævnheder og skævheder rettes op.
Sæt kagen på køl indtil chokoladen er stivnet.
Når chokoladen er stivnet kan man evt smøre den op igen,
Men et lag er typisk nok.
Kagen er nu klar til at blive betrukket med fondant.
Hvis du vil have ekstra lækre chokolademuffins, kunne du jo overtrække dem med et lag chokoladeganache. Eller kom det på en svampet chokoladekage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Abrikos og kirsebær tærte
Sådan laver du tærte: Mel, sukker og salt røres sammen i en skål. Smørret tilsættes og smu...
Grillet ananas med ahornsirup og cognac
Grillet ananas med ahornsirup og cognacBland cognac med ahornsirup.Skær ananassen ud i sto...
Tomatskål
Dressing: Bland hakket persille, olie, eddike, sennep, salt, sukker, peber og presset hvid...