Video: Kalkunschnitzler med citron og timian
Kalkunschnitzler med citron og timianKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalkunschnitzel
-
4 kvist Frisk timian
-
1 stk Citron
-
1 spsk Ingefær
-
4 stk Bagekartoffel
-
600 gram Kalkunbacon
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Cherrytomat
Kalkunschnitzlerne brunes af og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres med salt og peber.
Kartoflerne vaskes, skæres i både og rulles i hakket kalkunbacon og hvidløg og lægges i ildfast fad sammen med schnitzlerne og små cherrytomater.
Retten bages ved 160 grader i 25 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Italienske kødboller med tomatsauce og linguini
Sådan laver du Italienske KødbollerSauce:Alle ingredienser puttes i en blender eller stavb...
Eton Mess
Pisk æggehvide og sukker sammen til det er stift. Fyld marengsmassen i en sprøjtepose og s...
Hindbærsnaps
Sådan laver du hindbærsnaps Kom hindbær i et syltetøjsglas og overhæl med klar Brøndu...