Video: Kalkunschnitzler med citron og timian
Kalkunschnitzler med citron og timianKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
600 gram Kalkunschnitzel
-
4 kvist Frisk timian
-
1 stk Citron
-
1 spsk Ingefær
-
4 stk Bagekartoffel
-
600 gram Kalkunbacon
-
1 stk Hvidløgs fed
-
250 gram Cherrytomat
Kalkunschnitzlerne brunes af og drysses med timian, citronskal og revet ingefær og krydres med salt og peber. Kartoflerne vaskes, skæres i både og rulles i hakket kalkunbacon og hvidløg og lægges i ildfast fad sammen med schnitzlerne og små cherrytomater. Retten bages ved 160 grader i 25 minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Æble-jordbær marmelade
Æble-jordbær marmeladeSkræl æblet og skær det i tern. Skyl og nip jordbærrene og skær dem...
Nem øllebrød
Brødet skæres i terninger, udblødes i vandet og koges 20 min. Det hele gnides gennem e...
Fajitas med kylling og peberfrugt
Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer. Bland citronsaft , 1/3 af olien, presset hv...