Video: Stegt lammemørbrad
Stegt lammemørbradKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Lammemørbrad
-
3 tsk Olivenolie
-
1.5 tsk Havsalt
-
3 knsp Sort peber
-
3 spsk Rødvinseddike
-
3 spsk Pinjekerner
-
150 gram Rucola
-
300 gram Fuldkornsrugbrød
-
12 stk Soltørrede tomater i olie
Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og steg mørbraden fra alle sider ved høj varme, dryp med eddiken og skru ned for varmen og lad kødet stege færdigt, til ønsket rødmegrad, rosa: ialt efterstegning 6 minutter. Lad kødet trække, inden du skærer det ud, ca. 10 minutter. Rist pinjekernerne på en tør pande. Skyl og tør rucola grundigt. Rist rugbrødet på en tør pande. Tag tomaterne op af olielagen og læg dem til afdrypning. Anret kødet med salat, tomater og pinje-kerner. Spis ristet rugbrød til.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Afrikansk gryderet serveret med stegte bananer
Skær kødet i mundstore tern og brunes i olie. Skær løg og ingefær i strimler og kom i...
Marmorkage
Sukker og æg piskes sammen til en skummende lysegul masse. Smørret smeltes og hældes i æg...
Flamberet limekylling
Vend kyllingefileterne i noget mel og brun dem hurtigt i halvdelen af smørret. Hæld halvde...