Sommer Vinter Efterår Hovedretter Forår
Nutrition facts: 1280 calories 116.44 carb 69.27 fat 20.35 fiber 57.565 protein 15.6225 fat 16.445 sugar

Video: Kylling i rød karry

Kylling i rød karry

Kylling i rød karry

Kylling i rød karry
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Asiatisk

14


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Mikkel   Følg

Opskrift fra d. 28/03-2022

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Tips

Vi har i denne opskrift fokuseret på udvalgte grøntsager, men i virkeligheden kan nærmest alle grøntsager erstatte eller supplere de nuværende. Flere grøntsager vil kun gøre retten mere nuanceret. Et godt bud er eksempelvis blomkål, squash og/eller porrer. Risene kan desuden også erstattes af andre former for ris - eksempelvis brune ris eller jasmin ris. 


Andre opskrifter

Udover kylling i rød karry anbefaler vi også vores anden klassiske, thailandske ret pad thai. Og ellers kan vi varmt anbefale den mindre kendte ret, som er thailandske kødboller.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Timianlaks

Fiskeretter

Bland hvidvin, olivenolie, hakket timian, sennep, hvidløgspulver, hakket basilikum, fintha...

views : 1680
Opskrift

Frisk polenta

Vegetar
Proteinrig mad

Kog majskolberne møre i saltet vand. Skær derefter kornene af. Blend kornene med smør og...

views : 3083
Opskrift

Andebryst med balsamicosauce

Kødretter
Fjerkræ

Steg andebryst med skindet nedad, til det får en gyldenbrun farve. Vend det og brun også k...

views : 4891

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag