Video: Dumplings med hakket svinekød
Dumplings med hakket svinekødKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket svinekød 4-7%
-
1 bdt Forårsløg
-
2 stk Knust hvidløgs fed
-
2 spsk Østerssauce
-
2 spsk Revet ingefær
-
1 tsk Groft salt
-
225 gram Wontondej
-
2 liter Vand
-
2 stk Hakket gulerod
-
1 stk Champignon
-
2 stk Kinesisk soya sauce
-
1.2 stk Spidskål
-
50 gram Ristede sesamfrø
-
2 stk Sesamolie
Dumplings med svinekød
Fremgangsmåde:
- Hak spidskål, gulerødder, og svampe meget fint.
- Pres hvidløget og riv ingefæren.
- Bland grisekødet med de hakkede grøntsager og æg i en skål.
- Tilsæt sesamolie, østersauce, sojasauce, peber og sesamfrø. Rør godt rundt.
- Lad blandingen hvile i skålen i ca. 10-15 minutter.
- Følg den vante metode til at folde dumplings, det anbefales at lære foldemetoden på YouTube.
Tilberedning (Stegning og Dampning):
- Pande: Steg dumplings i sesamolie eller en anden olie. Steg dem i cirka 2-3 minutter, indtil de er let gyldne. Tilsæt derefter lidt vand til panden og læg et låg på, så de kan dampe færdig.
- Dampning : Sæt en gryde med vand på komfuret og bring det i kog. Når vandet koger, lægges dumplingsene i en dampkurv og placeres ovenpå gryden. Damp dumplingsene i cirka 6-10 minutter, afhængigt af hvor meget fyld der er i hver dumpling. Tjek altid en dumpling for at sikre, at den er færdig, da tilberedningstiden kan variere.
Servering: Når dine dumplings er tilberedte, er de klar til at serveres. Server med dip-sauce og pynt med lidt forårsløg og finthakket rød chili.
Velbekomme!
Wonton-dej kan købes hos dit asiatiske supermarked.
Det hakkede svinekød kan sagtens erstattes med hakket kyllingekød.
Det asiatiske køkken
Dumplings med kylling er blot en af de mange retter det asiatiske køkken har at tilbyde. En ret mange af os kender efterhånden er nudler, og det er med god grund netop fordi det er nemt og lækkert prøv stegte asiatiske nudler til aftensmad, når menuen står på mad fra det asiatiske køkken. Til begge af de allerede nævnte hovedretter kan du servere forretten tigerrejer på spyd og desserten kokospandekager med æblefyld, så vil du have en gennemført menu som kan tilfredsestille enhver sulten mave.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kalkun i paprikasauce med frisk pasta og broccoli
Forklaring: Svits bacon sammen med kalkunstrimler ved høj varme til det har fået en gyld...
Gulerodsboller
Sådan laver du gulerodsboller Riv gulerødderne groft. Opløs gæren i lunkent vand.Alle ingr...
Gammeldags havregrynskugler
Alt blandes sammen og trilles til kugler, og rulles i kokosmel. De sættes derefter i køles...