Video: Mexicansk tacos med oksekød
Mexicansk tacos med oksekødKøkken:
Ingredienser:
Mexicansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hakket løg
-
2 spsk Olie
-
500 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1 stk Rød peberfrugt
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Oregano
-
2.5 deciliter Tomatpure
-
2 stk Rød chili
-
1.2 stk Oksekødsbouillonterning
-
12 stk Tacoskal
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til det skiller og skifter farve.
Tilsæt peberfrugt i tern.
Tilsæt finthakket hvidløg, oregano og så meget tomatpure, at du får en ret tyk sauce.
Skær de rensede chili i tern og kom dem eller chilipulveret i gryden sammen med 1/2 oksebouillon opløst i lidt kogende vand.
Smag til med salt.
Dæmp varmen og lad saucen meget småt under låg i mindst 1/2 time, eller til den er meget tyk.
Portionen passer til 12 Tacoskaller eller 4 store enchiladas (28 cm. i diameter) sammen med salat og salsa.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Laks med citronsmør
Kryddersmør: Citronmelisse hakkes fint og blandes med smør og citronsaft. Skal stå i køles...
Laks med mynte og peber
Rens laksen og dup den tør. Læg laksen med skindsiden nedad i et fad. Bland soyasauce, sir...
Engleruller med tranebærfyld
Forvarm ovnen til 150°C. Smør en flad kageform med lidt fedtstof og beklæd den med bagepap...