Video: Misosuppe
MisosuppeKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
400 gram Nudler
-
250 gram Shiitake svamp
-
3 stk Kyllingefilet
-
2 tsk Gulerod
-
1 bdt Forårsløg
-
0 Olivenolie
-
2.1 liter Vand
-
0 Misopasta
-
0 Kinesisk soya sauce
-
1 stk Lime
Misosuppe
Hæld en smule olivenolie på en pande og steg kyllingefileterne ved svag varme, indtil de er gennemstegte.
Skyl svampene og skær dem efterfølgende i skiver.
Steg skiverne gyldne i en smule olivenolie på en pande, indtil væden fra svampene er aftaget. Læg dem til side.
Skræl gulerødder og skær dem i tynde ringe.
Fjern det yderste blad og skær bunden af forårsløgene.
Skyld forårsløgene under vand og skær dem ud i små ringe, som skal bruges til at garnere suppen med.
Kom misopasta, soyasauce, svampe, gulerødder og saften fra 1 lime i en stor gryde.
Hæld 2 1/2 liter kogende vand (brug fx en elkedel til dette) i samme gryde og rør suppen rundt, så misopastaen opløses.
Suppen skal holdes varm på blusset, men ikke koge.
Skær de færdige kyllingefileter ud i tynde skiver og kom dem i suppen.
Imens koges nudlerne.
Til sidst anrettes fire skåle med henholdsvis nudler, misosuppe og forårsløg - velbekomme!
Vidste du at...
Du kan sagtens komme andre eller flere slags ingredienser i suppen, så den bliver præcis, som du gerne vil have den - med eller uden kød. I Asien finder man ofte tofu i misosuppen.
Det asiatiske køkken
Hvis du er vild med mad fra Asien, så bør du helt sikkert prøve vores opskrift på kylling i kokosmælk. Derudover kan vi også anbefale stegte nudler med jordnødder, hvidkål, æg og koriander eller denne japanske fiske- og grøntsagssuppe.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mosters grovboller
Gæren røres ud i vandet (ca. 35 grader)Øvrige ingredienser tilsættes, og det hele æltes go...
Spinat med rosiner
Rist pinjekerner og rosiner i lidt smør.Tilsæt spinat, kanel og smag til med salt og peber...
Varm brie med tomatsalat
Forvarm ovnen til 200°C. Læg brien i et ildfast fad. Skær tomaterne i skiver, hak løget fi...