Video: Japansk fiske- og grøntsagssuppe
Japansk fiske- og grøntsagssuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
500 Rødspættefilet
-
1 stk Hummer
-
1 Nudler
-
1.5 Hønsebouillon
-
300 gram Gulerod
-
5 Frisk spinat
-
6 stk Champignon
-
600 gram Forårsløg
Skær fiskefileterne i stykker på 2.5 cm. Skær med en skarp kniv hummerhalen i skiver. Kog nudlerne ca. halvt færdige efter anvisningen på emballagen og dræn dem i et dørslag. Put nudlerne i en gryde sammen med bouillonen og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 5 min. Tilsæt gulerødder i skiver og sojasauce. Lad det simre i 2 min. mere. Tilsæt fisk og hummer, spinat, champignoner i skiver og forårsløg skåret i mundrette længder. Lad suppen koge i 5 min. mere. Servér i suppeskåle.
Kan serveres med sojasauce, der bruges som en slags dip til de faste ingredienser i suppen
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Milkshake med jordbær
Blend alle ingredienserne sammen. Hæld milkshaken på glas, pynt med mynte blade og se...
Ymerfranskbrød
Gæren smuldres, lun mælken og rør i gæret. Lun ymeren og tilsæt salt, rugmel og hæld i i...
Bagte fyldte græskar
Skær toppen af græskarret (gem den) og fjern kernerne. Placér det med skæresiden nedad i e...