Køkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Nudler
-
100 gram Hvidkål
-
4 spsk Frisk koriander
-
2 stk Frisk chili
-
1 stk Citrongræs
-
1 spsk Ingefær
-
50 gram Jordnød
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
1 stk Æg
-
2 spsk Fish sauce
Kog nudlerne i 3-5 min. til de er bløde.
Hvidkål skæres i strimler og koriander, chili, citrongræs, ingefær og jordnødder hakkes groft.
Dette lynsteges i et par min. i en varm wok med jordnøddeolie.
Slå ægget ud i wokken, nudler og fish sauce tilføjes og der steges yderligere et par minutter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet oksemedaillon med grillet majskolbe
Klip purløget fint. Bland kvark, purløg, limesaft og limeskal og smag dressingen til med c...
Cremet svampesuppe
Halver skalotteløgene og skær dem i tynde skiver, hvorefter de koges klare i smeltet smør....
Gratineret blomkålsfad
Del blomkålen i buketter og kog dem i 5 min. Snit bladsellerien fint og kom den ned i bl...