Video: Kylling i kokosmælk
Kylling i kokosmælkKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
2 stk Løg
-
4 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Ingefær
-
2 stk Citrongræsstilk
-
4 stk Frisk chili
-
5 deciliter Kokosmælk
-
1 tsk Karry
-
1 tsk Korianderpulver
-
1 tsk Gurkemeje
-
0.5 tsk Peber
-
2 tsk Køkkensalt
Partér kylingen og skær den i store stykker (f.eks. lår og bryst).
Blend løg hvidløg, ingefær, citrongræs og chili.
Tilsæt 1/4 af kokosmælken og blend det til en glat puré, som puttes i en gryde.
Blenderbeholderen skylles med resterende kokosmælk for at få det hele med i gryden.
Tilsæt karry, koriander, gurkemeje, peber og salt.
Bring det langsomt til kogepunktet, husk at røre en gang i mellem.
Læg ikke låg på.
Tilsæt kyllingestykkerne, bring i kog igen og lad det simre roligt indtil kyllingen er mør.
Jo længere kogetid, desto bedre sauce, men husk at kyllingen også kan blive overmør!
Serveres med hvide ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svensk chokoladekage
Sådan laver du svenske chokoladebrødForvarm ovnen til 175 grader.Start med at blande alle...
Marinade til koteletter
Læg 4 koteletter i en frysepose.Kom ketchuppen, hvidløg, jalapeños, chilipulver (stærkt) o...
Kalvesteg
Først hakkes løg og hvidløg, herefter lægges hvidløg, peber, laurbærblade, enebær og kød i...