Video: Mannagrød
MannagrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
85 gram Mannagryn
-
7.1 deciliter Sødmælk
-
1.4 tsk Salt
-
0 Kanelsukker
-
0 Friske bær
Mannagrød
Varm sødmælken op i en gryde.
Tilsæt salt og bring mælken i kog - husk at røre rundt hele tiden, så den ikke brænder på.
Tilsæt mannagryn når mælken koger og rør rundt indtil grynene er pisket sammen med mælken.
Det skal ligne en jævn masse.
Skru nu ned for varmen og lad grøden simre i 4-5 minutter.
Hold stadig øje med den ikke brænder på.
Nu er din mannagrød klar til servering.
Top gerne med kanelsukker og friske bær efter eget valg - velbekomme!
Andre toppings
Hvis du ikke er så vild med hverken friske bær kanelsukker - eller bare gerne vil variere udgaven lidt - så kan du også komme rabarberkompot, hjemmelavet müsli, en smørklat eller tørret frugt såsom rosiner, abrikoser eller tranebær.
Kort sagt er der mange muligheder, så det er bare om at prøve dig frem i forhold det tilbehør, du bedst kan lide.
Det skønne morgenbord
Den bløde mannagrød smager fantastisk, og så er den tilmed utroligt børnevenlig. Da den er super nem at tilberede, så kan du sagtens nå at lave den om morgenen i hverdagene - men ellers er den også oplagt som morgenmad i weekenden. Så kan du måske også slutte af med en lækker croissant - mums!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Balsamico grillmarinade
Pres hvidløget. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.
Eksotisk rejeceviche
Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugte...
Gratin med jordskokker
Jordskokkerne skrælles, skæres i terninger og koges 5 - 7 minutter i blandingen af mælk og...