Video: Sannes boller
Sannes bollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
4 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
400 gram Femkornsbageblanding
-
1 liter Kogende vand
-
1 liter Vand
-
2 pakke Gær
-
2 deciliter Olie
-
1 spsk Køkkensalt
-
2.5 kg Hvedemel
-
1.2 stk Æg til pensling
Kom kernerne i en skål og hæld 1 liter kogende vand over, kom olien i, lad det stå og hvile i 1/2 time.
Kom 1 liter koldt vand i derefter salt og gær, rør rundt til gæren er opløst.
Kom melet i lidt efter lidt og ælt til det slipper fingrene.
Lad det hæve ca. 2-3 timer eller dobbelt størrelse tildækket på et lunt sted.
Dejen rulles ud til 5 lange pølser, der skæres ud i 3cm tykkelse, formes til boller og trykkes flade på pladen efterhånden som de sættes på.
Hæver ca. 1 time tildækket på et lunt sted.
Pensles med æg rørt op med vand eller mælk.
Bages 20-25 min. ved 200 g i en forvarmet ovn, varmluft.
Men på almindelig skal ovnen være 220 g.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græske kyllingelår med tzatziki
Kyllingelår: Tænd ovnen på 200°C. Smør et lille ovnfast fad og læg lårene deri. Skær citr...
Bouillabaisse med rouille
Bouillabaisse med rouilleStart med at tilberede rouille. Brødskiverne skal skæres i små te...
Bagte pærer med nougat og kanelcreme
Bagte pærer med nougat og kanelcremeBland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en...