Video: Risotto med kylling
Risotto med kyllingKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
35 minutter
Antal personer:
-
1 stk Skalotteløg
-
1 liter Hønsebouillon
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
40 gram Smør
-
300 gram Risottoris
-
300 gram Kogt kylling
-
50 gram Revet parmesan
-
100 gram Frisk spinat
Pynt
-
5.6 stk Cherrytomat
-
3 spsk Revet parmesan
Risotto med kylling
Skyl og skær spinaten ud i strimler.
Hak det kogte kyllingekød ud tern.
Bring 1 liter hønsebouillon i kog og lad det simre.
Hak løget ud i små tern, skyl risene og lad dem dryppe af i et dørslag.
Smelt 10 gram smør i en gryde og sauter løgene, til de er glasklare.
Løgene må ikke blive brune .
Kom risene i gryden og lad dem svitse videre sammen med løgene et par minutter, til de har suget væske til sig.
Tilsæt nu hvidvinen og lad det koge ind i risene.
Tilfør nu 2-3 spsk. hønsebouillon ad gangen, så risene hele tiden har lidt væde, men ikke svømmer rundt.
Rør rundt i risene, mens de absorberer væden og tilsæt salt.
Forsæt i ca. 15-18 minutter indtil risene er møre, men stadig har en smule bid i sig.
Bland nu kyllingen med risene og varm det igennem et par minutter under omrøring.
Tilsæt spinat og parmesanost.
Skyl cherrytomater og basilikum.
Server retten i dybe tallerkner og pynt med tomater og basilikum.
Din risotto med kylling er nu færdig - velbekomme!
Ekstra smag
Giv din risotto lidt ekstra smag ved at tilføre en citronsaft til risene, når de koger med hønsebouillonen.
Kylling til flere retter
Har du kogt kylling tilovers, kan du bruge kødet til flere retter. Vi anbefaler, at du prøver en kyllingetærte eller en dejlig snack af nachos med kylling.
En god dansk klassiker er også tarteletter med kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juleskinke med øl
Forvarm ovnen til 165°C. Smør en stor stegegryde. Placér skinken i gryden. Brug tandstikke...
Jordbærmarmelade
JordbærsyltetøjSkyl bærerne og skær dem i kvarte stykker.Kog dem med sukker og citronsaft...
Grøntsager i stegeso
Grøntsager i stegesoTænd først ovnen på 150 grader varmluft.Løg og hvidløg hakkes fint og...