Video: Kyllingetærte
KyllingetærteKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1200 gram Kogt kylling
-
250 gram Champignon
-
50 gram Smør
-
3 spsk Hvedemel
-
1.5 deciliter Hønsebouillon
-
2 Parmaskinke
-
5 stk Butterdejsplader
-
100 gram Rød peberfrugt
-
60 gram Æg
-
Bordsalt
-
Peber
-
Paprika
Skær kødet fra benene på kyllingen, fjern skindet og skær kødet i terninger eller strimler. Rens champignonerne og del evt. de store. Smelt smøret og lad champignonerne svitse heri nogle minutter. Rør melet i og spæd med bouillon (fra kyllingen) og fløde. Lad sovsen koge igennem. Tilsæt kyllingekødet, skinken skåret i terninger og peberfrugt i strimler. Smag til med salt, peber og paprika. Lad stuvningen blive kold. Tænd for ovnen på 225°c. Tø butterdejen op ved stuetemperatur ca. 30 minutter. Læg de tre plader butterdej side om side, så kanterne går lidt ind over hinanden, og rul den ud. Beklæd en tærteform med dejen. Kom den kolde stuvning i og rul resten af dejen ud og læg over som låg. Skær et par ridser i låget. Lav blade af dejrester og lim dem på med æg. Pensel tærten med æg og bag den ca. 30 min. Serveres lun.
Servér med grøn salat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pickles
Sådan laver du pickles Start med at rens og skær dine grøntsager i små, mundrette tern.K...
Majsbrød med forårsløg og parmesan
Majsbrød med forårsløg og parmesanForvarm ovnen til 200°C. Smør et ovnfast fad. Smelt s...
Nemme fastelavnsboller
Nemme fastelavnsbollerLun 2,5 deciliter mælk i en gryde. Hæld den derefter over en stor sk...