Video: Banoffee Kage
Banoffee KageKøkken:
Ingredienser:
Andet
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
130 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
2 deciliter Sukker
-
0.5 tsk Vanillesukker
-
1.5 spsk Kold kaffe
-
1.5 deciliter Hvedemel
-
2 deciliter Kakao
-
1 tsk Bagepulver
-
1.5 stk Banan
-
400 gram Kondenseret mælk
-
1 spsk Kakao
Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt kaffe, bagepulver, vanillesukker og kakao og rør det godt sammen.
Sigt melet i lidt efter lidt under omrøring.
Smelt smørret og pisk det ned i dejmassen.
Beklæd en kageform (ca. 24 cm i diameter) med bagepapir.
Hæld dejen i formen og bag kagen i midten af ovnen i 20 minutter.
Kagen skal være lidt løs i konsistensen når den tages ud af ovnen, da den i fast tilstand kan blive hård når den køler af.
Skær bananerne og fordel skiverne jævnt over den afkølede kage.
Kog den kondenserede mælk i en tykbundet gryde og lad det koge under opvarmning til mælken får en svagt lysebrun farve.
Det må ikke koge for længe for så bliver konsistensen for hård.
Kom 1 spsk kakao i mælken og hæld den over bananerne.
Fordel jævnt over kagen.
Stil banoffee kagen i køleskab til den er stivnet.
Server med flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vilde ris med champignoner
Hæld risene i et dørslag eller en si og overhæld dem med vand. Løft risene op med hænderne...
Tærte med broccoli og kalkunbacon
Sådan laver du tærte med broccoli og kalkunbacon Skær kalkunbaconen i tern, hak løget, del...
Fiskelasagne
Sådan laver du fiskelasagne Tilberedning (tomatsovs) 1.Skær løg og peberfrugt i terninge...