Video: Banoffee Kage
Banoffee KageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Bagværk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
130 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
2 deciliter Sukker
-
0.5 tsk Vanillesukker
-
1.5 spsk Kold kaffe
-
1.5 deciliter Hvedemel
-
2 deciliter Kakao
-
1 tsk Bagepulver
-
1.5 stk Banan
-
400 gram Kondenseret mælk
-
1 spsk Kakao
Tænd ovnen på 175 grader. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt kaffe, bagepulver, vanillesukker og kakao og rør det godt sammen. Sigt melet i lidt efter lidt under omrøring. Smelt smørret og pisk det ned i dejmassen. Beklæd en kageform (ca. 24 cm i diameter) med bagepapir. Hæld dejen i formen og bag kagen i midten af ovnen i 20 minutter. Kagen skal være lidt løs i konsistensen når den tages ud af ovnen, da den i fast tilstand kan blive hård når den køler af. Skær bananerne og fordel skiverne jævnt over den afkølede kage. Kog den kondenserede mælk i en tykbundet gryde og lad det koge under opvarmning til mælken får en svagt lysebrun farve. Det må ikke koge for længe for så bliver konsistensen for hård. Kom 1 spsk kakao i mælken og hæld den over bananerne. Fordel jævnt over kagen. Stil banoffee kagen i køleskab til den er stivnet. Server med flødeskum.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Appelsin-hindbær tærte
Tilsæt smør og salt til mel og ælt det i. Tilføj så meget koldt vand at dejen kan rulles u...
Grillet laks med råstegte kartofler
Smørret røres blødt i en skål, herefter kommes de knuste hvidløg, persille og citronsaften...
Timian- og hvidvinsstegt lammekølle
Skræl eller skrub kartoflerne. Kog dem nu til de falder af når du stikker en gaffel i dem....