Video: Kyllingefrikadeller
KyllingefrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
400 gram Hakket kyllingekød
-
1 stk Løg
-
1 stk Æg
-
1.2 Mælk
-
2 spsk Hvedemel
-
1 tsk Salt
-
1 tsk Friskkværnet peber
Kyllingefrikadeller
Pil og hak løget fint.
Du kan sagtens rive løget på et rivejern, hvis du vil undgå for store stykker løg.
Find en stor skål frem og kom farsen i.
Rør farsen rundt med løg, æg, mælk, hvedemel, salt og peber.
Form kyllingefrikadellerne i hånden med en spiseske.
Steg dem på en pande med dit foretrukne fedtstof.
Kyllingefrikadellerne er færdige, når de er gyldne og sprøde på begge sider samt gennemstegt indeni.
Velbekomme!
Spis grønt til
Du kan fx servere kold kartoffelsalat, tomattærte eller bulgursalat til dine frikadeller - uanset om du bruger kyllinge- eller svinefars.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ananas tærtetatin med fem krydderier
Forvarm ovnen på 200°C.Dej: Hvedemel, sukker, smør og knuste mandler blandes godt sammen i...
Burger
Sådan laver du din hjemmelavede Burger Kødet formes til bøffer og steges, alt efter...
Edamamebønnesalat
EdamamebønnesalatSkyl salaten, og sørg for at få det meste af vandet væk. Bræk salaten i m...