Video: Kold kartoffelsalat
Kold kartoffelsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Ylette naturel
-
2.5 deciliter Creme fraiche 18%
-
2 spsk Skalotteløg
-
2 tsk Groft salt
-
0 Hvid peber
-
2 tsk Sød sennep
-
1 tsk Citronsaft
-
750 gram Små kartofler
-
3 spsk Hakket persille
-
2 spsk Hakket purløg
Pynt
-
0 Brøndkarse
Kartoffelsalat
Kog kartoflerne.
Mens de køler af, så bland dresseningen til din kartoffelsalat.
Hak skalotteløgene i små tern.
Bland ylette og cremefraiche, og bland så skalotteløg, krydderier, krydderurter, citronsaft og sennep i.
Smag til undervejs.
Når kartoflerne er kolde, så skær dem i ikke for tynde skiver, eller tern og vend dem i salatsaucen mindst ½ time før serveringen.
Velbekomme - din kartoffelsalat er nu klar til at spise, måske til en lun sommeraften med gode venner og et stykke lækkert grillet kød til.
Kartoffelsalat - en klassiker til grillmad
Den kolde kartoffelsalat er en klassiker ved enhver dansk grillaften. Dette er en nem opskrift på hjemmelavet kartoffelsalat. Der er godt med friske krydderurter, som giver den masser af smag.
Skal kartoffelsalaten være uden laktose kan du uden problem udskifte ylette neutral og creme fraichen med laktosefri udgaver. Det kan give en lidt anden konsistens - men smagen er stadig helt fantastisk.
Kold kartoffelsalat med et tvist
Hvis du har lyst at eksperimentere lidt med din kartoffelsalat, så kan du tilføje lidt ekstra ingredienser. Det kunne fx være rå grønne asparges, agurk, hvidløg, solmodne tomater, radiser, cornichoner, eller hvad du nu lige skulle have lyst til.
Er du i humør til en anden slags kartoffelsalat, har vi flere varianter. Har du prøvet vores græsk kartoffelsalat eller grøn kartoffelsalat?
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Beefy cabbage stew
Kødet steges godt og kommes over i en stor gryde med bønner, tomat, krydder osv. Simre ov...
Champignonlasagne
Tænd ovn på 200°C Svits champignon og løg i olien i 3-4 minutter. Væden presses fra spinat...
Thai seafood gryderet
Anbring karrypastaen i en stor gryde. Rør 1/5 af kokosmælken i. Bring det i kog og lad det...