Video: Bulgursalat
BulgursalatKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Bulgur
-
0.5 bdt Frisk persille
-
0.5 bdt Frisk koriander
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
3 stk Modne tomater
-
1 stk Rødløg
-
2 stk Forårsløg
-
70 gram Frisk mynte
-
3 Vand
Dressing
-
2 spsk Olivenolie
-
1 stk Citron
-
2 stk Hvidløgs fed
Bulgursalat
Bring 3 dl letsaltet vand i kog i en gryde og tilføj bulguren.
Lad bulguren koge ved lav varme i 15-20 minutter, alt efter hvor blød du synes, bulguren skal være.
Lad bulguren afkøle.
Hak herefter krydderurterne fint og tilføj dem til bulguren.
Tilføj også finthakket rødløg og forårsløg samt tomater i tern og bland det hele sammen.
Dressing til bulgursalat
Pres saften af en citron og bland saften med 2 spsk. olie.
Pres to fed hvidløg og tilføj hertil.
Smag til med salt og peber efter behov.
Hæld dressingen over bulgursalaten og bland grundigt.
Velbekomme.
Bulgursalat - et friskt tilbehør
Bulgur stammer fra Mellemøsten, og denne opskrift er en af de mest uimodståelige måder at spise det på. Denne bulgursalat er med smagen fra alle de skønne krydderurter og saftige tomater et godt bud på et friskt tilbehør til sommerens grillaftener. Prøv det også sammen med en af vores mange opskrifter på lam eller disse skønne græske frikadeller.
Gode tips
Man kan med fordel også tilføje granatæblekerner til sin bulgursalat. Det giver retten et dejligt sødt præg. Du kan også vælge at udskifte bulguren med couscous. Det bliver den ikke ringere af, kan vi afsløre.
Derudover kan du komme en grøntsagsbouillon i det kogende vand, hvis du synes, der skal mere smag til bulguren.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Juliennesuppe
JuliennesuppeGrønsagerne snittes i fine strimler eller rives groft. Margarinen smelte...
Eksotisk rejeceviche
Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugte...
Mandarinpandekager
Put melet i en skål. Bring vandet i kog og hæld det på én gang ned til melet. Rør rundt i...