Køkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Tilbehør
13
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
60 gram Grahamsmel
120 gram Hvedemel
0.5 tsk Køkkensalt
100 gram Smør
2 spsk vand
3 stk Løg
25 gram Smør
4 stk tomat
2 stk æg
200 gram Hytteost 20+
1 spsk Frisk timian
1.5 tsk Køkkensalt
100 gram Danbo ost 30+
Dej: Bland grahamsmel, hvedemel og salt. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Saml hurtigt dejen med vand. Tryk dejen ud i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter). Tryk den godt op ad kanterne. Forbag bunden midt i ovnen i 15 min. ved 200°C.
Svits løgene i gyldent smør i en pande. Pisk æggene sammen og tilsæt hytteost, finthakket timian, salt og peber.
Læg tomatskiverne på tærtebunden og fordel løgene over. Hæld æggeblandingen over grøntsagerne og drys med revet ost. Bag tærten midt i ovnen (30min., 200°C).
Garner med brøndkarse eller andre krydderurter efter smag.
Hej Louise, jeg synes nok at du kan bruge grahamsmel til begge del, det tror jeg er ok
Mvh Tomas
opskrifter.dk
06/10-2011 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Asiatiske frikadeller med sprøde grøntsager
Rør først dressingen af mayonnaise, chilisauce og limesaft, og smag den til med hakket kor...
Fuzzy Navel
Mix de tre ingredienser i et collinsglas, afslut med is og server.
Fyldte mexicanske kartofler
Forvarm ovn til 200°C. Stik huller i kartoflerne med en gaffel og gnid dem med olivenolie...