Video: Chokoladekage med kærnemælk
Chokoladekage med kærnemælkKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
6
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
Dej/Bund
-
10 Kærnemælk
-
1.5 deciliter Smagsneutral olie
-
600 gram Hvedemel
-
600 gram Sukker
-
6 spsk Kakao
-
3 tsk Natron
Brug røremaskine eller elpisker.
Mix de våde ingredienser sammen.
Sigt mel, kakao og natron og bland i.
Røres sammen i knap 5 minutter.
Brug en mellem størrelse bradepande og bag ved
190 grader i 25-30 minutter
Pynt eventuelt med glassur i blandet kakao
Lav evt. muffins på denne dej
Du kan også hælde dejen i ca. 12 stk. muffin forme og bage dem i 12-15 minutter.
Hvis du ønske at forkæle dig, din familie eller gæste, så læg en lækker glassur på chokoladekagen.
Vidste du...
... at kager bagt på kærnemælk holder sig længere end kager, som ikke indeholder kærnemælk. Det gør ikke kun godt for holdbarheden, men en kage bagt på et surmælksprodukt holder sig også friskere i længere tid. Af andet bagværk med kærnemælk kan vi anbefale kærnemælkshorn. Eller vil du hellere lave klassiske engelske muffins, så findes de naturligvis også blandt de mange tusinde opskrifter her på siden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Vintergryde
Skær kødet i tændstiklange strimler, ca. 1 cm tykke. Lad smørret gyldne i stegegryden. Del...
Laotisk kylling
Gnid kyllingen ind- og udvendigt med salt og halvdelen af det knuste hvidløg. Varm oli...
Gammeldags grydekylling
Rens kyllingen og drys med salt indvendig. Put persille ind i kyllingen. (Luk til med en k...