Video: Kærnemælkshorn
KærnemælkshornKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
250 gram Hvedemel
-
200 gram Smør
-
1 dl Kærnemælk
-
0 Sukker
Sauce
-
0 Syltetøj
-
0 Æbler i tern
-
0 Marcipan
-
0 Chokolade
Sådan laver du Kærnemælkshorn
Mel og smør smuldres, tilsæt kærnemælk og dejen ældtes hurtig sammen.
Den hviler ½ times tid før den rulles ud til 2 cirkler på et meldrysset bord. Dejen skæres ud i trekanter, der trilles sammen omkring lidt fyld. Pensel med mælk Hornene vendes i lidt sukker og bages ved 175C i ca 20 min.
Fyld:
Fyldet kan variere meget, men vi har i vores opskrift valgt at variere det en smule med nogle stykker chokolade, syltetøj, æbletern med sukker og marcipan.
Klassisk bagværk
En af de gamle kageklassikere er kærnemælkshorn. De udmærker sig ved at være utroligt nemme at lave, og så er det jo også en bonus, at man kan variere fyldet alt efterm hvad smagsløgene og den søde tand lige føler for. Udover det fyld vi har angivet i vores opskrifter, så kan du komme nougat, remonce og andre frugtmose, så som rabarber, i. Det er også populært at lave en glasure og drysse glasuren men nogle hakkede mandler, valnødder eller hasselnødder. De minder meget om en croissant og passer perfekt til en kop kaffe eller te.
Mange andre bagværk
Hvis du for alvor har fået lyst til at udforske bagværk, så kan du trygt finde inspiration i vores mange opskrifter på fantastiske kager og andre ting.
For eksempel kan du gå på opdagelse i andre klassiske bagværker, fx vores opskrift på en æblekage på gammeldags maner.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marineret kartoffel- og artiskoksalat
Skrab kartoflerne i letsaltet vand i ca. 20 min. eller til de er meget møre. Tilsæt bønner...
Ingefærshot
1. Skræl ingefæren og skær det i skiver2. Skær æblerne i både, fjern kernehus og halver de...
Svinekød i sur-sød-sovs
Varm en slip let pande eller en wok pande, så den er meget hed, tilsæt olie. Rist svinekød...