Video: Rabarbertrifli
RabarbertrifliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rabarber
-
1 spsk Vand
-
75 gram Rørsukker
-
0.5 stk Vanillestang
Dressing
-
3 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 spsk Rørsukker
-
0.5 spsk Vanillepulver
-
1.5 deciliter Piskefløde 38%
Sådan laver du Rabarbertrifli
Start med at lave en rabarberkompot.
Det gøres ved at rense rabarberen og skære dem i fine stykker efterfølgende.
Kom den finthakkede rabarber, vaniljestang, rørsukker og vand i en gryde og kog det op indtil rabarberen er mør (ca. 2-3min).
Rør kompotten godt igennem og lad den simre ved svag varme i omkring 10 minutter, hvorefter rabarberkompotten stilles til afkøling.
Herefter laver du vaniljecremen.
Der gør du ved at lave en æggesnaps af æggene, vaniljepulveret og rørsukkeret (pisk dem sammen).
Pisk herefter fløden til en dejlig luftig skum og mix den sammen med æggesnapsen.
Anret derefter den luftige creme of rabarberkompot lagvis i et glas.
Pynt eventuelt med knuste mandler, makroner eller hele bær.
Velbekomme - din rabarbertrifli er nu klar til at nyde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Smoothie med hindbær og æblejuice
Tag hindbærene og hæld i en blender, efter ca. 2 min hæld lidt sukker i og bland.Så skal d...
Knækbrød
Bland alle ingredienserne og ælt til en smidig dej. Lad dejen hæve en times tid.Del dejen...
Æble-jordbær marmelade
Æble-jordbær marmeladeSkræl æblet og skær det i tern. Skyl og nip jordbærrene og skær dem...