Video: Æbletrifli
ÆbletrifliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Æbler
-
200 gram Makroner
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
50 gram Flormelis
-
1 stk Citron
-
50 gram Rørsukker
Æbletrifli
Skræl æblerne, udkern dem og skær dem i grove stykker.
Kog æblestykkerne med rørsukker og lidt vand til de er møre og kan moses.
Køl herefter æblemosen ned.
Herefter piskes fløden sammen med flormelis, citronsaft og citronskal.
Fordel mosen, cremen og knuste makroner lagvis i en skål eller i portionsglas.
Nyd dine æbletrifli - velbekomme!
Portionsanrettede desserter
Små portionsanrettede desserter er super gode lækre og søde. Man kan både bruge små skåle, men for en mere visuel effekt kan man bruge små glas. Hvis man bruger glas, kan man se de forskellige lag, og det bidrager til en festlig stemning, og derfor passer det perfekt enten til en fødselsdag eller til nytårsaften. Det kan også være rigtig fint at lave disse anretninger til en større fest og så bruge forskellige former og slags glas. Andre forslag for portionsanrettede desserter kunne være vores populære rabarbertrifli, parfait eller hvid chokolademousse!
Vidste du at...
Selvom trifli lyder italiensk eller fransk, så stammer det fra England hvor det hedder "trifle" og blev først brugt helt tilbage i 1585. Originalt var "trifle" en dessert anrettet af frugt, Ladyfingers (en "finger" af hvad der minder om en dansk sandkage) vædet i sherry og vaniljecreme, og den var som regel toppet med flødeskum og gelé.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gløgg med rød- og portvin
Glögg med rød- og portvin, fremgangsmåde:Bland rødvin, portvin og vodka i en gryde, og til...
Smørhorn Gerda ca 40 stk.
Blandes sammen og rulles ud.Skæres ud i trekanter.
Quinoa salat med mango og chili
Quinoasalat med mango og chiliStart med at skyl qionoaen grundigt, og put dem derefter i e...