Video: Kinesiske spareribs
Kinesiske spareribsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 50 minutter
Antal personer:
-
1 stk Forårsløg
-
500 gram Sparerib
-
0.75 deciliter Middeltør sherry
-
1 spsk Sojasauce
-
1 spsk Kecap manis
-
7.5 deciliter Vand
-
4 Ingefær
-
1.5 tsk Stjerneanis
-
1 stk Kanelstang
-
1.5 spsk Sukker
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Majsmel
-
1 spsk Vand
-
1 tsk Sesamolie
-
3 spsk Forårsløg
-
1 spsk Frisk koriander
Blanchér forårsløget i kogende vand i ét minut. Tag forårsløget op af gryden og læg i stedet spareribs i det kogende vand. Overfør spareribs til et dørslag og kom det derefter i en stor gryde. Bind forsigtigt en knude på det blancherede forårsløg og læg det i gryden til spareribsen. Tilsæt sherry, soja, kecap manis, vand, ingefær, anis, kanelstang og sukker til gryden. Lad retten simre under låg, til spareribsen er mør, ca. 1 time. Fjern låget og kog saucen, til den er reduceret med 3/4 og kødet er meget mørt, ca. 20 min. mere. Rør majsmel og vand sammen i en kop. Reducér varmen under gryden til middel og tilsæt majsmeljævningen til gryden. Kog saucen op. Fjern gryden fra varmen og tilsæt sesamolie. Servér pyntet med klippet forårsløg og hakket koriander.
Spørgsmål:
Hvor lang tid i ovn?
Svar:
Ca.1 ½ time ved 200 grader.
Skal du have marinade på dine spareribs, skal du komme det på efter de har stegt ½ time.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
23/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Cherrytomater med salatskud
Skær to tværgående snit, som danner et kryds, halvejs igennem en cherrytomat. Tag et s...
Kylling i fad
Kylling i fadHvis du har brug for en nem og smagfuld hverdagsret, skal du prøve denne opsk...
Koldhævede morgenboller
OBS: Begynd dagen i forvejen pga. lang hævetid! Deraf navnet koldhævede morgenboller.sådan...