Video: Kinesiske spareribs
Kinesiske spareribsKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
16
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 50 minutter
Antal personer:
-
1 stk Forårsløg
-
500 gram Sparerib
-
0.75 deciliter Middeltør sherry
-
1 spsk Sojasauce
-
1 spsk Kecap manis
-
7.5 deciliter Vand
-
4 Ingefær
-
1.5 tsk Stjerneanis
-
1 stk Kanelstang
-
1.5 spsk Sukker
-
1 tsk Peber
-
1 tsk Majsmel
-
1 spsk Vand
-
1 tsk Sesamolie
-
3 spsk Forårsløg
-
1 spsk Frisk koriander
Kinesiske spareribs
Start med at blanchere forårsløget i kogende vand i ét minut.
Tag forårsløget op af gryden, og læg i stedet spareribs i det kogende vand.
Overfør spareribs til et dørslag, og kom det derefter i en stor gryde.
Bind forsigtigt en knude på det blancherede forårsløg, og læg det tilbage gryden til spareribsen.
Tilsæt sherry, soja, kecap manis, vand, ingefær, anis, kanelstang og sukker ned i gryden.
Lad retten simre under låg, til spareribsen er mør, ca. 1 time.
Fjern låget, og kog saucen, til den er reduceret med 3/4, og kødet er meget mørt, ca. 20 min. mere.
Rør majsmel og vand sammen i en kop.
Reducér varmen under gryden til middel, og tilsæt majsmeljævningen til gryden.
Kog saucen op.
Fjern gryden fra varmen og tilsæt sesamolie.
Servér retten med klippet forårsløg og hakket koriander - velbekomme!
Vinsmagning med Laudrup Vin - København - udsolgt, ny dato følger
Denne smagning afholdes af Laudrup Vin sammen med Opskrifter.dk.Laudrups vinkonsulenter - som alle har stor erfaring med at planlægge og afholde vinsmagninger - er veluddannede og meget passionerede, med en stor, personlig interesse for vin og formidlingen af viden omkring vin. Du hører basisviden, usnobbet information og anekdoter fra Laudrup Vin’... læs mere
Se mere
Andre opskrifter
Hvis du ikke kan få nok af asiatisk mad generelt, så kan vi varmt anbefale vores opskrift på asiatiske frikadeller, der måske ligefrem kan konkurrerer med de klassiske frikadeller, vi kender herhjemme.
Spørgsmål:
Hvor lang tid i ovn?
Svar:
Ca.1 ½ time ved 200 grader.
Skal du have marinade på dine spareribs, skal du komme det på efter de har stegt ½ time.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
23/05-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kage med citronskal
Pisk æg, sukker, vanille og citronskal godt sammen. Tilsæt derefter olie og saftevand. Bla...
Kyllingepita med chilisauce
Bland yoghurt, hakkede forårsløg, chilier, jordnøddesmør og salt i en blender. Blend det t...
Ungarsk paprikagryde
Svits baconen i en gryde til det er lysebrunt. Tag det op. Kom smørret i gryden. Dup oksek...