Sommer Efterår Nytår Hovedret Forår
Nutrition facts: 3102.425 calories 71.6 carb 39.05 fat 5.925 fiber 26.6 protein 3.4245 fat 28.725 sugar

Video: Skindstegt kulmule

Skindstegt kulmule

Skindstegt kulmule

Skindstegt kulmule
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Thailandsk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Hvordan smager kulmulen?


Har du ikke smagt kulmule før, så tilhører fiskearten torskefamilien og kan derfor siges at minde lidt om torsk. Ligesom torsken, er kulmulens kød hvidt, men den er mildere i smagen og har en blødere struktur og mindre flager kødet på torsken. Især i sommerhalvåret kan torske både være dyr og svær at opdrive, derfor kan du med fordel erstatte torsken med kulmule i torskeopskrifter.


Inspiration til opskrifter på fisk

Har du fået blod på tanden og mod på at lave flere retter med fisk, så prøv for eksempel at erstatte torsk med kulmule i denne nemme opskrift på torsk i ovn. Er du til fiskeretter med masser af smag, så lav denne opskrift på indisk fisk, hvor du ligeledes kan erstatte torsken med en anden hvid fisk.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ægte fynsk brunsviger

Vegetar

Lun mælken og rør gæren ud heri. Tilsæt derefter smør og resten af ingredienserne (til og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 500
Opskrift

Børnenes yndlingskødboller

Kødretter
Fjerkræ

Smelt smørret i en stor gryde over medium varme. Hak peberfrugten og svits den i det smelt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 838
Opskrift

Græskartærte med amaretti

Vegetar

Læg butterdej i en lille skål og bag 5 min. ved 180°C. Skær græskar i tern og svits hak...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 487

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag