Video: Appelsintrifli
AppelsintrifliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 stk Makroner
-
2 stk Appelsin
-
200 gram Græsk yoghurt 2 %
-
1 spsk Portvin
-
1 spsk Akaciehonning
Knus alle makronerne i en plastpose.
Læg halvdelen i en skål og fordel portvinen udover.
Skær bund og top af appelsinerne.
Stil dem op og skær siderne af så alt det hvide skal skæres væk.
Skær dem i både og skær igen det hvide af. Skær herefter i mindre tern.
Kom yoghurt og resten af makronerne i en skål og vend rundt.
Du kan herefter enten lave triflien i skålen eller du kan portionsanrette den i glas.
Fordel appelsinstykker ovenpå makronerne.
Fordel cremen ovenpå appelsinstykkerne.
Dryp den flydende honning henover desserten.
Pynt eventuelt med mandelsplitter, hindbær, jordbær eller andre bær, du godt kan lide.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Svampe "burgers" med polenta bolle
SvampeburgersDressing Hak myntebladene fint og rør dem i yoghurten sammen med saften...
Toast med skinke, ost og karamelliseret løg
Toast med skinke, ost og karamelliseret løg Start med at skære løgene i tynde skiver og ko...
Ærtesuppe med fetabrød
Sauter løg og hvidløg og tilsæt citronskal med ærterne. Tilsæt bouillon og lad simre i 10...