Video: Appelsintrifli
AppelsintrifliKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 stk Makroner
-
2 stk Appelsin
-
200 gram Græsk yoghurt 2 %
-
1 spsk Portvin
-
1 spsk Akaciehonning
Knus alle makronerne i en plastpose. Læg halvdelen i en skål og fordel portvinen udover. Skær bund og top af appelsinerne. Stil dem op og skær siderne af så alt det hvide skal skæres væk. Skær dem i både og skær igen det hvide af. Skær herefter i mindre tern.
Kom yoghurt og resten af makronerne i en skål og vend rundt.
Du kan herefter enten lave triflien i skålen eller du kan portionsanrette den i glas.
Fordel appelsinstykker ovenpå makronerne. Fordel cremen ovenpå appelsinstykkerne. Dryp den flydende honning henover desserten. Pynt eventuelt med mandelsplitter, hindbær, jordbær eller andre bær, du godt kan lide.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemme brændte mandler
Kom alle ingredienserne i en gryde og varm det op over stærk varme til det koger. Skru lid...
Tærte med laks, spinat og feta
Smør et tærtefad med smør eller olie, og tryk tærtedejen ud i det. Skær evt. overskydende...
Fetaostlaks med grøntsagspasta
Varm ovnen til 225°C. Mos fetaosten med peber. Rør op med creme fraiche lidt ad gangen....