Video: Veganske pandekager
Veganske pandekagerKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
10 gram Hørfrø
-
40 ml Vand
-
1 spsk Kokosolie
-
1 spsk Ahornsirup
-
1.5 tsk Bagepulver
-
0.5 tsk Havsalt
-
2.5 deciliter Mandelmælk
-
2 spsk Havregryn
-
120 gram Hvedemel
Veganske pandekager
Rør hørfrøene op med vand i en stor skål, og lad det stå i 5 minutter indtil det har en tyk konsistens.
Tilsæt derefter kokosolie, ahornsirup, bagepulver og salt. Pisk mandelmælk i.
Så kom havregrynene og mel i, og bland indtil det er jævnt fordelt, uden at overrøre det.
Lad dejen hvile i 10 minutter.
Steg pandekagerne i lidt fedtstof, evt. mere kokosolie på mellem højt varme.
Pandekagerne kan serveres med marmelade, ahornsirup, friskfrugt eller andet lækkert.
Nyd dine sunde veganske pandekager. Velbekommen!
Veganske pandekager bruger hørfrø som erstatning til æg. Den samme teknik kan også bruges til at undvære æg i kage og andet vegansk bagværk, ligesom i veganske brownies. I disse veganske pandekager bruges der mandelmælk, som sagtens kan byttes ud for soya, havre, eller andet plantemælk. En super idé til topping på dine veganske pandekager kunne være jordbærmarmelade eller blommemarmelade.
Vegansk mad
Find inspiration til andre veganske retter her på siden. Prøv for eksempel grøn karry tofu eller asiatisk risnudelsalat med gomadressing.
Mange variationer
Variationer: Rør lidt bananskiver, blåbær eller tranebær i dejen. Det smager skønt!
Hvis du ønsker at gå helt bananas med den "amerikanske" version, så vil vi anbefale at du hælder ahorn-sirup og noget smør ud over pandekagerne - så for du den ikoniske udgave af de amerikanske pandekager.
Du kan fremstille disse pandekager egnet til sundhed ved at fylde frugt og yoghurt med fedtfattigt, sunde amerikanske pandekager. Du kan også lave lækker luftig dessertpandekager med smagen af rig kærnemælk Amerikanske pandekager med kærnemælk, sørg for at dej er perfekt konsistens. Jo mindre du blander dejen, jo tykkere og fluffere bliver de.
Hvis du ikke har så meget tid, kan du nemt opbevare dem i køleskabet i op til 3 dage og blot genopvarme dem, som du vil.
Mad Pandekager
Pandekager er ofte tænkt som en dessert, men der findes faktisk mange gode forslag til madpandekager.
Tip: Velegnet til at stege på en pande over bål. Pandekagerne kan spises med alle former for marmelade, honning eller sukker. Laves opskriften med kærnemælk, bliver pandekagerne endnu mere luftige. Hvis du har lyst til at prøve en anden slags pandekage, har vi en et stort udvalg her på Opskrifter.dk. Og du kan både finde dessert - og madpandekager.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt lammemørbrad
Gnid kødet med olie, krydr med salt og peber og steg mørbraden fra alle sider ved høj varm...
Chili og Citron marineret Kylling i flødesauce
Skær kyllinge fileterne i tynde strimler.Riv skrællen af citronen med et fint rivejern.Skæ...
Ovnbagt squash med brunet smør og muskatnød
Forvarm ovnen til 190°C. Smør en bradepande med olie.Anbring squash skåret i tern i bradep...