Forretter Efterår
Nutrition facts: 608 calories 61.5725 carb 31.3775 fat 14.025 fiber 34.089 protein 10.521675 fat 2.835 sugar

Video: Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Fransk

Forret

13


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
svampsoppa

Spørgsmål:

tjenare, jag funderar på hur du får smördegen att lyfta sig högre, när jag provat blir den ganska platt i locket. mvh jim



Svar:
Hej , jag har själv prövat att det "Bråkar"
Ugnen skall vara minst 200 grader när du sätter in i ugnen, skruva ner när där kommer färg på smördegen.Locket skall vara helt tätt.
Det skall "Klistras" på sidorna och sättas kallt först.Locket penslas 3 gånger och sättes i kylen mellan varje gång. så tror jag att det lyckas
Mvh Tomas
recept.se

10/09-2009 af Opskrifter.dk

oksebouilon

Spørgsmål:

Hej Hvor meget oksebouilon skal der bruges eller hvor meget vand skal terningen opløses i Vh Henrik



Svar:
Hej , en terning som gir 5 dl bouillion

Mvh Tomas
opskrifter.dk

10/10-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Anderledes porretærte med kastanjer

Fjerkræ

Anderledes porretærte med kastanjerSteg bacon i smør. Tilsæt timian og porre, vend de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1352
Opskrift

Fersken- og blåbærtærte

Vegetar
Fedtfattig mad

Fersken- og blåbærtærteRør mel, sukker, bagepulver og salt i en foodprocessor, til det er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2462
Opskrift

Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2679

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag