Video: Indbagt svampesuppe
Indbagt svampesuppeKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Østershat
-
100 gram Portobellosvamp
-
100 gram Rå kantarel
-
1 stk Hvidløg
-
2 spsk Frisk salvie
-
1 tsk Havsalt
-
1 tsk Hvid peber
-
3 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Oksekødsbouillonterning
-
1 tsk Citronsaft
-
2 stk Butterdej
-
100 gram Fjordrejer
-
1 stk Æg
Svampe, hvidløg og salvie sauteres i en gryde.
Tilsæt salt og peber.
Hæld fløde ovenpå samt bouillon.
Kog op og hæld citronsaft i.
Rul butterdejen ud og skær en cirkel lidt større end en suppeskål.
Læg fjordrejer i en ovnfast suppeskål.
Hæld suppen over.
Pensl skålens sider med æg og læg butterdejslåget over.
Bag suppen i ovnen i 13 min. på 180°C.
Servér suppen og skær dej fra, som kan bruges som tilbehør.
Spørgsmål:
tjenare, jag funderar på hur du får smördegen att lyfta sig högre, när jag provat blir den ganska platt i locket. mvh jim
Svar:
Hej , jag har själv prövat att det "Bråkar"
Ugnen skall vara minst 200 grader när du sätter in i ugnen, skruva ner när där kommer färg på smördegen.Locket skall vara helt tätt.
Det skall "Klistras" på sidorna och sättas kallt först.Locket penslas 3 gånger och sättes i kylen mellan varje gång. så tror jag att det lyckas
Mvh Tomas
recept.se
10/09-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Hvor meget oksebouilon skal der bruges eller hvor meget vand skal terningen opløses i Vh Henrik
Svar:
Hej , en terning som gir 5 dl bouillion
Mvh Tomas
opskrifter.dk
10/10-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sauce Amore
Sukker karamelliseres.Øvrige ingredienser tilsættes med chili til sidst.
Cheap Date
Mix i et collinsglas fyldt med is og server.
Fisk i krydret kokossauce
Opvarm olien i en wok. Svits knust hvidløg, tørret ingefær, gurkemeje og finthakket chili....